lauantai 1. syyskuuta 2012M-A-A-T-A näkyvissä!


Kuuma, tiistainen kesäaamu. Töihinmenon sijasta kipaisen herättyäni hakemaan kulmaleipomosta tuoreita bageleita. Malttamattomana nojailen auringossa parvekkeen kaiteeseen ja odotan. Vihdoin U-Bahnista tulee ulos tuttuja kasvoja. Mieletön lomaviikko voi alkaa!

Tarjoan nälkäisille matkaajille aamiaiseksi luonnonjugurttia tuoreilla mansikoilla ja paahdetuilla manteleilla sekä bageleita täytteenään tuorejuustoa, pekonia ja rucolaa. Juomaksi teetä/kahvia ja tuoremehua. Ja skumppaa!

Päivästä kehketyy kuuma ja kaunis, kuten mekin. Siirrymme puistoon kaljoittelemaan ja pelaamaan korttia ja noppaa. Kaikkien yöunet ovat jääneet erittäin lyhyiksi, joten meno on vähintäänkin hervotonta. 

Photo: Anneka

Alkaa tulla vähän nälkä ja jaloittelun tarve, niinpä noustaan ylös ja lähdetään kävelemään. Ihan ensimmäiseksi käydään Annekan kanssa piikkipusikossa kyykkypissillä. Fiksua hommaa, etenkin kun on jalat ja sääret paljaina... Seuraavaksi päädytään Biergarteniin yksille (vähän liian kalliille) ja leikitään laiva on lastattu K:lla alkavilla juomilla. Niitä on muuten aika paljon. Siihen nälkään keksitään ratkaisuksi minun ja Annekan yhteinen lemppari: Asia Stuben tofu pähkinäkastikkeessa. Tarjoilu oli hämmentävän hidasta, vaikkei muita asiakkaita juuri ole, eikä ruokakaan maistu niin mahtavalta kuin aikaisemmin. No, hyvää on kuitenkin ja tarpeeseen tulee!

Photo: Anneka
Käydään hakemassa kaupasta juomaa ja syömää ja mennään meille viettämään iltaa juoman ja korttipelien parissa. Aleksin ja Mikon kanssa vielä pelataan musiikkivideo-levyraatia Annekan ja Tomin nukahtaessa.

Seuraavana aamuna heräillään siinä kukin omiin aikoihinsa.

Annekan ja Tomin kanssa pyöräillään piipahtamaan Alexanderplatzilla. Palataan takaisin kotiin ja lähdetään koko porukalla Schlachtenseelle soutelemaan.

Photo: Anneka
Veneenvuokrauspaikasta on netissä luettavissa pelkkää huonoa palautetta, jonka voin viime kerran perusteella aika lailla allekirjoittaa itsekin. Nyt on kuitenkin ihan kiva meininki. Onnekkaita kuulemma olemme - pian olisivat jo laittaneet paikan kiinni. Kun tunti on täysi ja palataan rantaan, oikein kehuvat kuinka osattiin ihan itse peruuttaa veneet hienosti paikoilleen. Hyvää iltaakin ihan toivottavat ja vieläpä tervetuloa  uudestaan!

Meillä oli tyttöjen ja poikien veneet. Tytöt taisivat kyllä soutaa paremmin. Niin olin kuulevinani jonkun toteavan vastaantulleessa veneessä.

Photo: Anneka
Photo: Anneka
Joutsenet vartioivat meidän venepaikkaa. Kiltisti onneksi kuitenkin väistyivät pois alta kun oli aika viedä vene laiturille. Meinasi vähän pelottaa.

Photo: Anneka
Eikä siinä vielä kaikki! Puolen yön aikoihin oli ohjelmassa vielä turistikierros, minkä jälkeen uni maistui taas paremmin kuin hyvin.

 Photo: Anneka
 Photo: Anneka
Translation: My little brother and little sister with her boyfriend arrived in Berlin early on a hot, sunny Tuesday morning. After having some brunch at our place we headed to park nearby to play dice and card games and drink beer. All of us had only slept some hours the previous night so we felt like we had started drinking last night already. Day continued with some thai food and more drinks and games at our place. Next day we woke up, some of us rode bicycles to Alex and back and then we all traveled to Schlachtensee to row boats. At midnight, before going to sleep, we made a little tourist walk.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>