torstai 13. syyskuuta 2012Kuinka menettää moottoriajoneuvolla ajaminen -neitsyys ja menestyä keilaamisessa


Seikkailuntäyteinen viikko huipentui kartingiin! (tai siis teknisestihän kyseessä oli maanantai ja vieraidemme toiseksi viimeinen päivä Berliinissä) Hirvittävän jännittävä ajatus erityisesti minulle, joka en ole koskaan ajanut minkäänmoista moottoriajoneuvoa!

Oltiin varattu aika klo 15 neuköllniläisestä  karting-paikasta. Koska oli maanantai-iltapäivä, oli mukavan hiljaista. Meitä oli viisi, joten oltiin oikeutettuja valitsemaan paketti, johon kuului aika-ajot 10 min ja niiden jälkeen varsinainen kisa 20 min hintaan 25 euroa per nuppi.

Saatiin briiffi, miten homma toimii, sitten kypärät päähän, ja eikun rattiin. Siinä vaiheessa pelotti niin, että teki mieli jänistää, mutta se ei ollut mahdollista.

Sinne istuttiin.

Ja siellä huristeltiin. Aluksi menin vähän varovaisesti, mutta kunhan aloin saada tuntumaa, uskalsin ajaa jo niin lujaa kuin vain kykenin. Ja hei, meikä osasi ajaa! Törmäsin vain kerran ja pyörähdin toisen. Autopelien pelaamisesta on selkeästi ollut hyötyä! Aika-ajoissa sijoituin neljänneksi, mutta näinhän siinä sitten lopulta kävi:


 Meikä jäi vikaksi siis. Mutta ei harmita, sillä ylitin itseni, eikä kukaan ohittanut kierroksella, ja saatiin pitää nämä hienot päähineetkin vielä:


Yllättäen tuo ajaminen oli ihan kunnon treeniä - tuntui jaloissa ja käsissä!
Aurinko paistoi, joten käveltiin Hasenheideen kaljalle ja kortille.


Nälkä liittyi seuraamme ja niinpä käpsyttelimme seuraavaksi Monte Christoon lounaalle. Oli kerrassaan maittavat ruuat taas!
Minun annos oikeassa alakulmassa: gnoccheja, kanaa ja kanttarelleja talon erikoiskastikkeessa, joka oli kermainen ja mausteinen. Namskis!

Päätettiin yhteistuumin, että vielä voitaisiin jatkaa aktiivilomailua ja niinpä illalla lähdettiin vielä keilaamaan. Paikaksi valikoitui hyväksi ja halvaksi todettu Bowlero Friedrichshainissa. Matkalla pysähdyttiin Annekan kanssa ostamaan bongaamastamme koruautomaatista parit rannekorut onnea tuomaan (hintaan 20 senttiä kpl).


Pelattiin kolme sarjaa, ja laskutavasta riippuen tulin joko ekaksi tai jaetulle ensimmäiselle sijalle.


Olen varma, että menestyksen takana oli tämä keltainen keilapallo. Komea, eikö!

Photo: Anneka

Translation: On the second last day of our guests' Berlin visit we went to cart driving and bowling. Carting was very exciting for me who has never driven any motor vehicle before! But I did surprisingly well! Secret must be all the rally games I've played. In the end I was the last though, but that's only because others were so good! :) After carting, some relaxing beers at Hasenheide and delicious dinner at Monte Christo. In the evening we still had some energy for bowling. I won, because I had that gorgeous yellow ball :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>