perjantai 28. syyskuuta 2012Jalkautuminen


Hei jee, meikä oli tänään töissä! Voin sanoa, että kolmen viikon tauon jälkeen tuli enemmän kuin tarpeeseen. Otin itse asiassa vähän varaslähtöä jo eilen kun kävin ulkona kävelemässä ja toteamassa, että kai se syksy tännekin jossain vaiheessa saapuu.

 
 
 
 
Viikonloppuna aion ehdottomasti harrastaa jotain oikeaa liikuntaa myös. Kyllä sitä on odotettukin! Unissani olen mm. pelannut pesäpalloa ja hiihtänyt vimmatusti (nuo kaksi lapsuuden inhokkiani, joita kyllä tällä hetkellä kovin mielelläni molempia lähtisin koittamaan piiitkästä aikaa, paremmalla menestyksellä?). Aijuu ja viimeisimpänä öisenä lajina oli talvisessa metsässä minisuksilla rämpimiskilpailu, johon osallistui lähipiiri. Oli jännittävää, mutta ei kyllä ihan mun laji.

 
 
 
 
Pikku lenkilläni törmäsin kahteen varsin yllättävään ja ilahduttavaan näkyyn  (ne ei siis ole nuo kaksi random-tyyppiä tuossa yläpuolella olevassa kuvassa, vaan:) 1) Rossmanissa myydään Daimia! Luulin että sitä saa vaan Ikeasta, mutta väärässäpä olin. Ja 2) Hackeschermarktin torstaimarkkinoilla oli lakritsikoju, jossa myynnissä mm. salmarisnapsia. Kyseisestä litkusta en tosin ole välittänyt monen moneen vuoteen. Jännä juttu, että se alkoi täällä ulkomailla tökkimään.


Translation: Guess what? I was back at work today! And I must say, after 3 weeks break, I really needed that! I started getting back to life already yesterday when I took a little walk around the hoods. I noticed that Autumn is on its way. I'm deffinately going to try some sports this weekend. Already been having weird dreams about cross-country skiing and Finnish baseball which both I sort of hated in school but on the other hand, now that I'm older, would happily give another shot!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>