perjantai 10. elokuuta 2012Ulkoilua ja sisäilyä


Mikon parin viikon takaisia synttäreitä juhlistettiin syömällä ulkona parin ystävän kanssa, ja suuntaamalla sen jälkeen iltauinnille Flughafenseelle.Jäätiin eri rannalle kuin yleensä, kun kerrankin oli siihen mahdollisuus. Päiväsaikaan paras ranta on täynnä lapsiperheitä. Nyt kuuma päivä oli kääntynyt illanhämäräksi, ja ranta hiljentynyt mukavasti. Iltauinti kääntyi yöuinniksi ja puolen yön jälkeen lähdettiin kotimatkalle.

Photo: Johanna

Oli kyllä niin ihanaa pitkästä aikaa käydä iltauinnilla. Vesi muuttui koko ajan vaan lämpöisemmäksi, kun ilma viileni. Vesi tuntui iholla samettiselta. Kellua kuun valossa hiljaisuudessa, kaupungin valot hämärinä horisontissa - aika taianomainen hetki.

Lähiaikoina meikä on myös ylittänyt itseni, kun viikko sitten firman kesäjuhlassa päästiin kiipeilemään.  Mahtava paikka! Korkeanpaikan kammoisenna homma vähän epäilytti, mutta kun ensimmäiset askeleet oli otettu, oli pelkokin poissa.

Photo: Thomas

Turvajärjestelmä oli niin pitävä, että sitä tajusi ettei mitään voi käydä, ja siten osasi nauttia. Olenkin kyllä aina ollut vähän sitä mieltä, että mulla on enemmänkin putoamisen kammo kuin korkean paikan kammo.


Töihin olen pyöräillyt melkein joka päivä, kun on ollut hyviä ilmoja. Koitan löytää uusia reittejä. Ja aina vastaan tulee jotain hymyilyttävää. Sellainen on Berliini!


Osa 2: kotoilu

Vastapainoksi vietettiin viime viikonloppu kotona! Mitä nyt lauantaina käytiin kaupassa. Oli aika ihanaa, kuten jossain aikaisemmassa postauksessa taisin mainitakin. Ja nyt meillä vihdoin on keittiössä vetolaatikko ruokailuvälineille! Hyvä Mikko! 


Kyllä itse asiassa kannoin korteni kekoon muutenkin kuin vain lattialla makoilemalla. Sahasin ja ruuvasin! Hienosti ja hyvin. Lisäksi viikonloppuun kuului erittäin hyvin syömistä ja telkkaria. Katsottiin semmoinen leffa kun Hunger Games. Minusta se oli aika hyvä! Tai no, tosi hyvä oikeastaan! Pitkästä aikaa sellainen leffa, josta oikeasti tykkäsin.

Nyt en kyllä pysty enempää oikolukemaan tekstiä tai mitään, kun silmät menee väsymyksestä ristiin.. No, toivottavasti saatte selvää :) Hyvää yötä ja viikonloppua!


Translation: We celebrated Mikko's birthday by eating out and going for a night swim at Flughafensee. That was magial! It got dark and the water just kept getting warmer. Last weekend we had a Summer party at work and went climbing. That was so fun! I was really suspicious, as I'm afraid of hights, but after the first step my fear was gone and I could just enjoy realizing that nothing bad can happen. I've been riding my bicycle to work almost daily and trying to find new routes and always see something that makes me smile - that's Berlin :) Last weekend we stayed home, building a kitchen drawer, eating super well and watching movies and series. I really liked a movie called Hunger Games

2 kommenttia :

  1. Ah noi ruuat näyttää niin herkulta <3 Toivottavasti mäkin ehdin uimaan vielä ennenkuin kesä päättyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruuat oli herkkuja! Pitää niistä selittää lisää tuolla toisen blogin puolella :)

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>