sunnuntai 5. elokuuta 2012Summer is crazy

Alkukesällä tapahtunutta

Hullua, että nyt on jo elokuu, vastahan se vuosi äsken vaihtui. Apua, kohta on joulu! Pitää varmaan alkaa piakkoin suunnittelemaan joululahjoja, jos tämä vuosi jatkaa etenemistään samanlaisella pikavauhdilla. Ensin ajattelin kuitenkin vielä nauttia kesästä tämän kuun verran. Sillä vielä on kesää jäljellä, niin ärsyttävältä kuin tuo sanaparsi kuulostaakin. Odotan helteitä kuun lopulle, kun minulla on viikko lomaa ja pikkusisarukset pölähtävät kaupunkiin. 

Photo: Miia
Ehkä aika tuntuu siksikin menneen niin nopeasti, kun ei sitä aikaa niin hirveästi ole ollut. Arkisin olen istunut töissä 10-19, vajaat pari viikkoa olin Suomessa, yhtenä viikonloppuna oli Rooman keikka, toisena Frankfurtin (siitä myös lisää aikanaan tuolla toisessa blogissa, kuten Suomi-reissustakin) ja niin edelleen.

Kerran matkustettiin oikein Neuköllniin asti syömään bratukkaa ja juomaan bisukkaa.

Kapsukin palasi takaisin Suomeen. Kenen kanssa minä nyt voin hassutella tyttöjen juttuja suomeksi?

Alkukesä oli ukonilman täyteinen ja vettäkin sateli. (Sataa muuten nytkin). Ylimmästä kerroksesta on ihan kiva fiilistellä salamoita. Jännääkin. Mikko tuli yksi yö herättämään minut, kun oli kokenut jotain spookya: Ukkonen oli ihan päällä ja vettä satoi saavista, niin että näkyvyys kärsi. Vastapäisen katolta putosi vettä lainehtien ja sitten yhtäkkiä tuo nostokurki kääntyi nopeasti 180 astetta. Ollaan jälkeenpäin järkeilty, että ehkä niitä saa jotenkin kauko-ohjattua tuulensuuntaisesti, sen sijaan, että salama olisi iskenyt.

Näillä työajoilla ei hirveästi ole aurinkoa otettu. Kerran yritin epätoivoisesti ottaa jaloille väriä olkkarin lattialla makoillen. Ei onnistunut.

Sitten oli Berlin Fashion Week. Itsekin osallistuin kemuihin esiintymällä avajaisbileissä, jotka pidettiin sirkusteltassa.

Kutsuja oli pariin muuhunkin oikeaan tapahtumaan, mutten vaan jaksanut mennä. Liikaa ohjelmaa! Se oli se lauantai, kun olisi ollut 4 eri tapahtumat ja kemut ja tuskailin, mihin niistä nyt pitäisi osallistua, kun kaikista mieluiten olisi vain kotona. Tilanteen ratkaisi Mikon ruokamyrkytys, mistä johtuen pysyttelin minäkin kotona hoivaamassa potilasta. Joskus tekee vaan niin gutaa olla rauhassa. Niin kuin tänä viikonloppuna. Viimeksi oltiin yhdessä kotona heinäkuun alussa. Eilen rakennettiin vihdoin laatikko ruokavälineille tiskipöytään. Nyt ajattelin imuroida sahanpurut ja muutenkin siivota. Siivouskin on oikeastaan ihan kivaa, en ole sitäkään päässyt vähän aikaan nimittäin harrastamaan :) Kotoisaa sunnuntaita!Translation: I can't believe it's already August! This summer (actually the whole year) has gone so quickly! But I'm not done with the summer yet - waiting for some nice weather to the end of this month when I have my second holiday. I haven't had the time to do much in Berlin yet. I was 2 weeks in Finland, one weekend in Rome and one weekend in Frankfurt. Meanwhile I've been sitting in the office 9/5. It has been raining and thundering a lot! It's interesting to look at the lightning from our top floor balcony. There's something I like about thunder storms (when I'm in the city - in the country side I get too scared). Because of working, traveling and the weather I haven't had the chance to get a nice tan. Once I tried it laying on our living room floor with the balcony door open. Didn't work. Last pictures are from a circus tent where we had a gig at Fashion Week opening party. Quite cool location I must say. So much to do, so little time. But sometimes it's just so good to take it easy and relax at home. Last time we both me and Mikko spent a weekend together at home was in the beginning of July! So yesterday we celebrated our being together again at home by building a kitchen drawer and now I'm gonna start hoovering. Even the cleaning feels nice after a while :) Have a cozy Sunday!

8 kommenttia :

 1. Minäkin ajattelin alkaa harrastaa kotoilua, kun kiireet hellittävät. Mikäs sen mukavaa: sisustusta, kokkailua, pikkuremppaa yms.

  VastaaPoista
 2. kiva ja omalaatuinen blogi, ja oletpas söpis! :)
  mitä teet työksesi, jos saa kysyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kovin! oon design, sales and service representative :) kuulostaa hienolta, mut lähinnä siis asiakaspalvelua suomeksi kivassa kansainvälisessä firmassa, joka tekee printtituotteita.

   Poista
 3. Mikko näyttää hieman nuorelta Pantse Syrjältä.

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=Vs-WAbnQ_0Q

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>