sunnuntai 19. elokuuta 2012Onneni on olla


Viime viikonloppuna minut sai ilostumaan mm. seuraavat seikat:

Cocktail Happy Hour, 2 yhden hinnalla perjantaina työviikon päätteeksi kera kollegojen.

Illallinen ystävien kanssa. Leipää, viiniä ja uusia tuttavuuksia. Ystäväpariskunnan uusi koti sijaitsee Botanischer Gartenin lähellä, B-alueella. Oli jännää, kun vaikka oli perjantai-ilta/yö, kaikkialla oli taianomaisen rauhallista. Kun lähdettiin kotiin, piti odottaa junaa puoli tuntia. Mentiin läheiselle pienelle puistopläntille istumaan ja ihmettelemään - kuuntelemaan hiljaisuutta.

Kotimatkalla vastaan tuli ostoskärrit. Palautettiin ne oikean kaupan eteen. Päivän hyvä työ tehty! Ja olihan se myös kivaa olla kyydissä :)

Sunnuntaikävelyllä käveltiin lähikirkon ohi ja huomasin kiinnostavan lappusen.

Ja mikä jottei! Torniin kivuttiin, vaikka minua vähän ahdisti kapea portaikko.

Ihan voittajafiilis jäi kuitenkin kun selvisin! Ja hienot maisemat oli! Hyvin bongattu - hyvä miä!

Eikä tuo uusi viikkokaan mitenkään pöljemmin alkanut, kun työkaveri oli tuonut meidän tiimille suklaamuffinsit! Nam! Kyllä maistuikin! Ja hyvin jaksoi työpäivän päätteeksi treenata salilla :)

Nyt olisi taas sunnuntai, ja ulkona asteita 30 ja risat. Valitsisinko puiston vai biitsin? Toivottavasti kivat kelit jatkuvat. Tiistaina alkaa viikon loma ja saadaan tosi mieluisia vieraita seuraksemme. En malta odottaa! :)

Translation: Things that made me happy last weekend: cocktail happy hour, dinner with friends, returning lost shopping cart to the right shop (and ridig it ;)), finding fun things during our sunday stroll, like the possibility to climb to church tower! And as a nice opening to this week: a chocolate muffin from work mate.

4 kommenttia :

 1. http://www.youtube.com/watch?v=VfAE-eWU3vA&feature=related

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tulkinta on kauniista laulusta juu-u

   Poista
 2. Tosi hieno kuva tuo missä vanhan tornin ikkunasta näkyy uudempi torni.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>