keskiviikko 15. elokuuta 2012Miä vähä sisustelen!


No ensinäkin: sain vihdoin ja viimein ikkunakristallin ripustettua. Hei ei se ollut mitenkään helppoa, kun ensin piti virittää rautalanka ikkuna/ovisyvennykseen ja siihen sitten narulla kiinnittää tuo. Aikaa tosin meni vain muutama minuutti.

No mutta, nyt meillekin virtaa hyvää energiaa ikkunasta sisään. Hell yeah! (Vai mitäs nämä tekikään. Ahaa, googlettamalla se selviskin: Tämä yksinkertainen toimenpide vaikuttaa voimistamalla myönteisen chi'n virtauksia ja luo onnellisuutta ja harmoniaa perheeseesi. No, no! Not bad!)

Toisekseen: vessastamme en olekaan täällä tainnut vielä mainita sen kummemmin. Nyt mainitsen: minä en hirveästi ole diggaillut kalmankeltaiseksi maalattua kattoa, ja koska olisi liian vaivalloista maalata se jonkin muun väriseksi, ajattelin, että olisi aika kiva jos sinne saisi kiinnitettyä peilejä - ne myös valostaisi tilaa. Mutta peilejäkin on aika hankala kiinnittää kattoon. Ja nehän maksaa! Sitten mieleeni tuli cd-levyt, joita tilassa onkin jo kolme ennestään, merkkaamassa kenen mikäkin pyyhe on. Mutta mistäs löytyisi yhtäkkiä läjällinen viallisia levyjä? Ratkaisu löytyi lopulta Lidlistä, kun bongasin mainoslehtisestään hopeisen decofolien (en osaa kääntää, hmm no joku itseliimautuva koristekalvo u know) hintaan euron rulla, tjsp. Tilasin oikein kännykkään ilmoituksen siksi aamuksi, kun kyseisiä rullia löytyisi valikoimasta ja sinä merkittävänä päivänä heti töiden jälkeen rynnin lähimpään liikkeeseen hamstraamaan 4 rullaa. 

Ja tadaa! Lautasta avuksi käyttäen leikkasin ympyröitä, jotka sitten kiinnitettiin ihan vesivoimalla paikoilleen. Hyvin on pysynyt.

No sitten kävi sillä lailla kivasti, että sinistä hiusväriä putosi vessan matolle. Ja ennestääkin siinä oli kaikkia muunvärisiä hiusväritarhoja myös. Ajattelin sitten peittää /balansoittaa niitä vähän näin:

Photos: Mikko
Photo: Mikko
Lopputulosta voisi kuvailla sanoin: no jaa...

 
Mutta kyllähän nuo askeleet tavallaan vähän sopii tuohon discovessa-teemaan. Vielä kun sinne saataisiin asennettua se radio, joka menisi päälle toisesta valokatkaisimesta, niin bailabaila!


Translation: Been decorating our home a bit. LOL.

4 kommenttia :

 1. Hauskat noi jalankuviot tossa matossa! Ja tahtois kans ittelleki kristalleja joka puolelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommoset kristallit on kyllä kauniita ja kiinnostavia. Mitään kristallikruunua en kuitenkaan haluis :)Saa nähä kauanko jaksan katella noita jalanjälkiä :D

   Poista
 2. Kristallit on aina ihania korsiteita. Noi pallolevysysteemit on yllättävän kivan näköset noissa kuvissa, ei ois uskonu että niistä tulee noin kivat. Ja jalanjäljet <3 :DD Kunnon diskovessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan kivasti ne raikastaa ja valostaa tilaa :)Siis niin palloit kuin kristallitkin! Vielä pitäisi saada discopallo kanssa vessaan, eh

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>