lauantai 25. elokuuta 2012Lämmin ja pehmoinen


Pian saapuu syksy ja tekisipä mieli sanoa, että kohta on joulu  (en vieläkään ole lakannut hämmästelemästä kuinka nopeasti tämä vuosi etenee). Mahdollisesti juuri tuo tietoisuus piakkoin viilenevästä säästä on saanut minut taas tarttumaan virkkuukoukkuun ja lankoihin. Niin kivaa oli, että uusi huivi syntyi hujauksessa:

Virkkasin ensin ruudukon ja siihen pujottelin sitten ultrapehmeitä lankoja. Vähän harmittelin lankavalikoimani värien rumuutta, mutta ihan kivahan siitä sitten loppupeleissä tulikin. Ja lämmin ja pehmoinen!


Translation: made a new scarf. Soon it'll be autumn, winter and christmas, you see!

8 kommenttia :

 1. Sehän näyttää melkein kudotulta! Luovaa :) Hieno!

  VastaaPoista
 2. Heeei ihana! Jonkunlainen ohje tuon ruudukon tekemiseen olisi kiva!
  Onnistuisikohan se tämmöiseltä, joka ei osaa virkata oikein muuta kun ketjusilmukoita... : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo ruudukko, aina kaks ketjusimukkaa ja sitten pylväs. Alussa pitää tietty tehdä ketjusilmukoita niin paljon kun haluaa huivin olevan leveä. Ja aina rivin lopussa käännös 5:llä ketjusilmukkalla (korvaavat rivin ensimmäisen pylvään + kaks ketjusilmukkaa). Ymmärsiköhän tuosta? :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen huivi! Omiakin virkkuusormia alkaa tässä ihan syyhyttää. Josko sitä tänä syksynä opettelisi jo ties kuinka monennen kerran virkkailemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tää ruudukko on maailman yksinkertasin, kun koko aika vaan samaa :)

   Poista
 4. Aaaaw miten ihana huivi! :) Ja tää vuosi ON menny tosi nopeesti. Ite tykkäsin tästä Suomen kesästä ku ei ollu niitä 30-asteen helteitä, mut ku niihin kerkes tottuu kahtena tai kolmena viime kesänä ni sitä vaan ootti koko ajan et millon se kesä alkaa, ja sit tulikii jo elokuu ja ihan kohta syyskuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä onneks on ollu vielä kesää ihan kunnolla tässä :) mut kohta se syksy tullee...!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>