torstai 2. elokuuta 2012Kun mieleni minun tekevi, niin minkäs teet


Katselin Snog, Marry, Avoid –ohjelmaa, jossa tehdään ihmisistä luonnollisen näköisiä ja sitten vaan päätin, että hitto, lähden ostamaan blondausainetta ja sinistä väriä!

No, harmaahan siitä tuli, ihan noin niinkun väriopin mukaisestikin. Pitää joskus lähitulevaisuudessa ottaa uusintakierros. En käyttänyt kuin tuon atlantic bluen – turkoosi jää ensi kertaan. Aluksi olin vähän järkyttynyt lopputuloksesta, mutta parin päivän päästä aloin oikeastaan tykkäämään tästä, kun se on niin outo! Ja outous on aika ihanaa.
Tähän tukkaan kävisi aika hienosti muuten tällainen asu, jonka näin Suonenjok'rok'issa yhden kuuman kissan päällä:

Nahkahaalari niiteillä! Miten komea! Pakko oli kysyä, mistä tuollaisia saa. Laulaja Grog tietysti itse suunnitellut. Wow wow wow!

Ei muuten ollut yhtään huono tuo bändikään (nimeltänsä Die So Fluid). Tykkäsin musasta kovin! Check check


Sitten vielä pari ilmoitusluontoista asiaa. 
Ensinäkin: Perinteiset pahoittelut, kun ei blogi ole kauhean eläväinen ollut. Teen parhaani tiiviimmän päivitystahdin palauttamiseksi! Ja toisekseen: Loin uuden blogin (tai palstan) Lily-portaaliin. Toisin sanoen kokkailut ja kaikki ruoka- ja juomahehkutukset jättävät Kameleontin. Olen jo siirtänyt joitakin vanhoja juttuja ja kuvia täältä tuonne, ja tulen kyseistä aktiviteettia vielä tovin jatkamaan, mutta myös kaikki uudet ruoka- ja juoma-aiheiset jutut löytyy nyt (eikun tai siis tulevaisuudessa) tuolta uudesta osoitteesta :)

Translation: I was watching the series Snog, Marry, Avoid, when I just suddenly got a weird urge to go buy hair bleaching product and blue hair color. The result was grey, which isn’t really a wonder if you mix orange and blue… First I was a bit disappointed but within a couple of days I started to like it because it’s so weird, and weird is quite lovely! I think this hair would also look quite awesome in an outfit like that! ,which I saw one hot chic (aka. Grog, the singer of Die So Fluid) wearing at Suonenjoki Rock Festival. So cool! I had to ask where one can find stuff like that, and got the answer she has designed it herself. Even cooler! I must confess I also liked their music quite lot! (hearing it the first time). You should check it out too!

2 kommenttia :

  1. Joo shokkivärejä varten pitää olla ihan blondi tukka alla. Huomaa että sinisyys on sulla muuttunut vähän vihreäksi keltaisuuden takia. Näin nää värjäykset aina menee, mullakin xD Hyvältä toi silti näyttää! Ja hittoon luonnollisuus jos voi olla sinivihreäharmaa tukka vai mitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaankin! :) Onhan toi tavallaan tiedossa, että blondata pitäis eka kunnolla, mutta mun tukasta tuskin koskaan mitään ihan vaaleeta saiskaan. Ja toisaalta on kyllä hauska tehä näitä kokeiluja kun ei ihan tarkkaan voi tietää mikä lopputulos on :D

      Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>