torstai 30. elokuuta 2012Just another Sunday in Berlin


Silloin oli kuuma! Nimittäin vajaat pari viikkoa sitten sunnuntaina. Asteita oli reippaasti yli kolmekymmentä ja olo täten tukalahko sanosinko. Siirryttiin hikisestä asunnosta tien toiselle puolen puistoon pelaamaan korttia ja juomaan kirsikkaolutta.


Pelin tiimellyksessä tuli tietysti nälkä, joten illan hämärtyessä ja asteiden vähän laskiessa käytiin syömässä menettelevähköt pitsat ja jatkettiin matkaan Mauerparkiin, jossa vilvoiteltiin hetki keinumalla.

 
 
 
Siitä näppärästi ratikalla Nordbahnhofille ja jalkaisin Oranienburgerstrasselle. Käytiin toteamassa, että Tacheles toden totta oli suljettu.

 
Päätettiin kuitenkin kiertää korttelin toiselle puolelle ja kas, sieltä pääsi kuin pääsikin vielä patsaspuistoon.

 
 
 
Siellä jotkut vähän jamitteli kitaralla ja huomasin, että kaljaakin oli saatavilla. Kannatti kiertää, ajattelin, ja vielä enemmän, kun vanhahko mies ojensi minulle pyytämäni kaljan ja kertoi, että jääkää ihmeessä, kohta näytetään Tacheles-dokkari. Ja niin päästiin se katsomaan ennen varsinaista ensi-iltaakaan, pienellä porukalla, spontaanissa näytöksessä. Ja itse ohjaajaa päästiin jälkeenpäin jututtamaan. Pätkää tuskin koskaan tulee julkiseen levitykseen tai nettiin, koska se sisältää materiaalia, jonka esittämiseen on hankala/kallista hankkia lupia. Mut saas nähä. Oli nimittäin tosi hyvä dokkari! Ja mää näin sen! Onnekas.

 
Lopuksi vielä käveltiin hetki joen rannassa, kunnes oli korkea aika suunnata kotiin nukkumaan.

 
 
Ja toivottaa hyvää yötä ah niin kauniille Berliinilleni!

Translation: On one very very hot Sunday we played cards in a park with some friends and beer. Continued our way to Maeurpark and to Tacheles, which indeed was closed. However we decided to walk around the block and found another entry to the statue park. There was music, and beer, and a spontaneous film showing of a document about Tacheles. And that was a very good and interesting document, must I say. I feel lucky being there and seeing it! Walked a couple of minutes along the Spree until it was about the time to go to sleep and say good night to my beautiful Berlin!

4 kommenttia :

 1. Voi surku, kävin tuolla Tachelesissa keväällä ja allekirjoitin adressinkin sulkemista vastaan. Dokkari olis kans ollu mielenkiintoista nähä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli tosi hyvä dokkari! Toivotaan että se joskus tulee levitykseen :)

   Poista
 2. Tuo viimeinen kuva on maagisen kaunis!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>