lauantai 14. heinäkuuta 2012Retki Schlachtenseelle


Oli kuuma lauantaipäivä ja minä olin sopivasti tervehtynyt flunssasta. Hyppäsin pyörän selkään ja poljin kaupungin halki Katrille. Haluttiin lähteä virkistävälle kesäretkelle ja päädyttiin suuntaamaan kohti Schlachtenseetä. Vaikka oli pyörät mukana, ei sentään ruvettu liiottelemaan, vaan suosiolla mentiin osa matkasta U-Bahnilla. Schlachtensee sijaitsee sopivan etäisyyden päässä U3-päätepysäkiltä Krumme Lankelta. Ja itse asiassa, asemalta lähtevän tien päässä saa päättää kummalle järvelle haluaa mennä (Krumme Lanke on siis se toinen). Me valittiin isompi eli Schlachtensee ja poljettiin ensin tuon aika ison, pitkulaisen järven toiselle rannalle, kun kaikki hyvät paikat oli viety. Kyseisellä järvellä on ihanaa se, ettei ole yhtä isoa biitsiä, vaan koko järven ympäriltä löytyy kivoja pieniä soppia, joista voi veteen pulahtaa.

Lopulta löydettiin yksi ihan varteenotettava soppi, johon päätettiin pysähtyä hetkeksi - siksi aikaa nimittäin, että meikä kävi heittämässä talviturkin. Johan se oli korkea aikakin!

Photo: Kapsu
Koska aurinko ei paistanut meidän mestoille, jatkettiin heti oitis matkaamme. Harmiksemme ei löydetty täydellistä aurinkoista rantakaistaletta käyttöömme, joten päätettiin lähteä ottamaan aurinkoa keskelle järveä sitten! Veneitä saa vuokrata hintaan 9 e tunti, mikä ei niin pahalta kuulostanut, jotteiko oltaisi tartuttu tilaisuuteen. Ja hyvä että tartuttiin. Oli ihanaa päästä soutamaan pitkästä aikaa!
Tuonne jäi minun talviturkki! Jotta olisin puuhun kiivennyt ja sieltä sen liaania avuksi käyttäen harteiltani pudottanut, olisi joku saanut kyllä maksaa joitakin euroja...


Soutelun jälkeen käytiin vielä vähän uimassa kun reitiltämme löytyi suorastaan romanttinen veteenmenopaikka. Heitin karvalakin :) Hyvä järvi kyllä! Vesi on puhasta ja kirkasta ja suurimmilta osin hiekkapohjakin. Seuraavalla kerralla uimapatja mukaan! 
Video: Kapsu


P.S. Hyvää nimipäivää kaikki Aliisat ja Alisat! ...ja miä (:

Translation: What would be better on a hot summer day than going to the lake? We chose Schlachtensee where we could also rent a boat. Ooh, such a perfect day!

4 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>