lauantai 7. heinäkuuta 2012Asuäänestys 02/2012 Tulokset


1.Vaanija - 22 ääntä
(30%)


Tuntui hyvältä ajatukselta, mutta jotenkin kuvissa näyttää vähän leimiltä tämä asukokonaisuus mielestäni. Yllätti voitollaan, niin kuin näissä äänestyksissä on tapana käydä.


2. Kevätsade - 19 ääntä (26%)


Taidatte tykätä tuosta topista. Se pärjää aina. Tämä on kyllä kiva asu. Naaman vois vaihtaa. Tulikohan kukasta paljon pojoja?


3. Kinuskinen - 15 ääntä (20%)

En oikein osaa sanoa tykkäänkö tästä kuinka paljon. Varmaan silleen vähän. Tällä kertaa onkin antoisa tämä kommenttiraita. En vaan osaa sanoa mistään mitään konkreettista, suokaa anteeksi.


4. Aurinkotanssi ja Talvipuutarha - 12ääntä (16%)


No nämäkin oli minusta kivoja, etenkin tuo vasemmanpuoleinen. Onkohan tuossa toisessa nuo kengät vähän hölmöt. Pönäköittävät.


6. Kevätretki - 10 ääntä (13%)

Tämä on tällänen vähän hölmö. Ulkoiluasu. Liekö edes oikein vertailukelpoinenkaan.


7. Boheemielämää ja Lumikki  - 7 ääntä (9%)

Hmm, miksiköhän Boheemi ei pärjännyt paremmin, vaikka on aika samankaltainen kuin toiseksi tullut? Hölmö asento tai kengät lienee syy. Lumikki olisi mielestäni myös ansainnut paremman sijoituksen, vaikka onkin tuollainen askarteluasu.


9. Strutsi ja MickeyMagia - 6 ääntä (8%)


Viimeisellä sijalla hölmöimmät nimet saaneet lookit. Kuinkahan paljon nimet muuten vaikuttaa näihin tuloksiin? Kyllähän sitä mielummin valitsee varmaan jonkun ihanan "Suudelma kesäisen aamukasteen kuiskauksessa" kuin "Strutsinperseen". Oliskohan parempi laittaa asuille vaan äänestysnumerot? Sellaista täällä pohdin. Näitä kun katson, niin eihän tuo hame mikään maailman kaunein kyllä ole... eikä tuossa keltaisessa nuo asun osat oikein natsaa niin hyvin kuin voisi.

Mitäs sanotte?
 
Thanks for voting! :)

3 kommenttia :

  1. Mun suosikit sai oikeen hyvin ääniä :)

    VastaaPoista
  2. 1,2,3 ja neljä! Eli mun suosikit sijottu aika mainiosti xD

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>