torstai 28. kesäkuuta 2012Kaljaa ja kulttuuria


Pari viikkoa sitten käytiin pikaisesti tsekkailemassa vanhoja kotihoodeja 48 Stunden Neukölln -tapahtuman merkeissä.
Vähän ehdittiin vaan kurkistella juttuja, kun jo piti palata meille pitämään piknikkiä. Haluaisin kyllä käydä enemmän kaikissa tapahtumissa ja etenkin näyttelyissä. Olen nyt tässä kipeänä katsellut 1,5 tuotantokautta Taiteen huipulle -sarjaa. (Work of Art: The Next Great Artist). Kiva sarja ja todella inspiroiva! Olen nimittäin tässä pari yötä unissani tehnyt vaikka minkämoisia taideteoksia :) Hauskaa ja nautinnollista puuhaa!

Work of Art on kuin Heidi Klumin Project Runway, mutta vaatteiden sijaan kilpailijat tekevät taidetta. Harmi että ohjelmaa on tehty vain kaksi tuotantokautta. Tänään pitää siis alkaa katsomaan jotain muuta. Ajattelin Desing Staria, jossa on sama idea kuin edellisissä, mutta tällä kertaa kilpaillaan sisustamalla. Yhden tuokkarin olan katsonut aikaisemmin, ja ihan hyväksi todennut.

Jos jollakulla on muuten ehdottaa jotain katsottavaa niin antaa palaa! Tykkään enemmän sarjoista kuin leffoista. Avainsanoja ovat varmaankin aivottomuus ja huumori. Katselulistaltani on edellämainittujen lisäksi löytynyt lähiaikoina nimittäin seuraavaa: Daisy of Love, Rakkaudella katettu, Solsidan, Suomi-tytöt New Yorkissa, Ex-Sinkku (huh!!). Lisäksi pidemmän aikaa seurannassa olleet: Modern Family, How I met your mother,  Big bang theory, 30 Rock ja Gossip Girl. Tykkäsin myös V:stä, Stargate Universestä (!), The Voice of Finlandista, Hyvistä ja huonoista uutisista ja Ugly BettystäTrue Blood alkoi kivasti taas ja ensi viikonloppuna Weeds !

Ainiin ja tänään tulee Saksa-Italia, mikä Saksan on parempi voittaa, sillä olen työpaikan kisaveikkauksessa veikannut heille toista sijaa. (Espanjalle ekaa). Olen tähän asti onnistunut roikkumaan toisella sijalla. Yhdessä vaiheessa olin ihan ekanakin ja vielä toivon nousevani. Mikäpä olisikaan nimittäin mehukkaampaa kuin voittaa tuollainen kisa (päihittää kaikki true-futisfanit, itse kun en oikeastaan edes seuraa pelejä. No hyvä on, joskus 90-luvulla kattelin :))Translation: A couple of weeks ago we quickly checked 48 Stunden Neukölln before going to our place to have a picnic. I would like go more often to art events and exhibitions. Being sick I've been watching the series Work of Art: The Next Great Artist. It's fun but also very inspiring - I've already spent two nights creating lots of art in my dreams! Very enjoyable!

8 kommenttia :

 1. Kun kerran olet katsellut scifiin viittaavia V:tä ja Stargate Universeä, voisin uskaltaa suositella Battlestar Galacticaa (sitä uudempaa versiota). Mutta varoituksen sana - se on todella koukuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kenties kenties! Pyysin just Mikolta pientä briiffiä :)

   Poista
 2. Alise BSG on mun ykköslempparisarja ever. Mäkin suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilotin puolessa välissä ollaan, saa nähä mitä tästä seuraa!

   Poista
 3. Mää oon alkan seuraa walking deadii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zombeja, hmmm. Ehkä liian pelottavaa mulle! :o

   Poista
 4. Jos oot yhtään aivottoman brittihuumorin ystäviä, kokeile joskus The Young Ones -sarjaa, suom. Älypäät :D Se on 80-luvulta ja sitä tehtiin vaan 2 kautta eli yhteensä 12 jaksoa. Se on jotain niin päätöntä menoa et huhhuh :D
  Toinen ehoton on Monty Python's Flying Circus, mistä varmasti jokainen on ainakii jossain välissä elämää kuullu. Mut kaikkiin se ei uppoo.
  Ja sit Little Britain'in tekijöiltä sarja Come Fly With Me! (Lennetään!), ihan mahtava! :)

  Yks mikä on brittisarja myös, mut draamaa, on Life on Mars. Se on enemmän rikossarja, mut on siinä jotain scifi-vaikutteita tai vastaavaa. Ideahan on et Sam Tyler joutuu auto-onnettomuuteen ja herää vuodesta -74. Tätäkii on tehty vaan 2 kautta (britit osaa lopettaa ajoissa) eli onko yhteensä nyt 16 jaksoa tai vastaavaa. Yks omia suosikkisarjoja.

  Ja scifiä jos kerran menny ni The X-Files, mikäli "mielenterveys" kestää :) Ja ihan varmasti oot niistä kuullukii, on sen verran legendaarinen :D Ja mielenterveydellä nyt tarkotan et jos ei oo niin innokas kattelemaan ehkä vähän pelottaviakii juttuja, sillon en suosittele. Mut itehän alkuun olin ihan kauheen heikkohermonen mut sit siitä pääs yli ja siitä on tullu yks omia suosikkisarjoja.

  Ja voisin myös suositella toista omaa all-time-favorite-sarjaa eli Dexteriä. Mut jos rikossarjat ja etenkii sellanen jossa päähenkilö on murhaaja, ei toimi siulle ni sit ei ehkä. Mut esim. miun äiti ei voi sietää mitään vastaavaa ja se on silti koukussa Dexteriin. Se on hieno :)
  Ja toinen Showtimen sarja Nurse Jackie. En tykkää yleensä sairaalasarjoista mut toi on ihan mahtava, se on niin täynnä mustaa huumoria ja hauskoja hahmoja et siitä on myös tullu yks miun suosikkisarjoista :D

  Nii ja pitäskö vielä loppuun sanoa Skins. Brittiläinen nuorten draamasarja ja se on kyllä draamaa kerrakseen. Mut ajattelin et kerran Gossip Girliä oot kattonu (ite en), voisit kokeilla Skinsiä mikäli Skins ei tunnu liian "nuorille" suunnatulta (itehän oon nyt 21 ja silti ihan koukussa tohon). Sen vaan sanon et ite aina tunteilen ton sarjan kaa ja se tempaa mukaansa ja oli kauan miun guilty pleasure koska normisti en kato mitään tollasta. Mut jos rupeet kattoo ja tykkäät ekasta tai tokastakii jaksosta, varotan: se ON koukuttava :D

  Jees, en ainakaan koukutu TV-sarjoihin tai mitään :DDD Vaikka oonkii ite enemmän leffafriikki!

  -Aada

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kiitos suosituksista! :)

   Skinssiä oon toki kattonukki. eka ja toka tuokkari oli tosi hyviä, mut sitte muuttu huonommaks ja lopahti kiinnostus. en nyt muista jäätiinköö kolmantee vai neljänteen kauteen.

   Nurse Jackiee kattelin kans jokusen jakson, mut sit se vaa jäi, kun ei ollu ihan tarpeeks hauska kai minulle :)

   Dexteriä oon katellu jokusen jakson, kun Mikko seuraa. On kyllä hyvä sarja, mutta en oikeen siltikään tykkää katella tollasia, kun vaikka ei katseluhetkellä tuntuiskaan ahistavalta tai pelottavalta, niin kaikki mitä näkee jää kuitenkii aivoihin pyörimään ja tulee uniin :/

   X-Filesia taisin joskus pienempänä katella mut tais olla vähän liian pelottava vaikka yliluonnoliset jutut kiinnostaakii! Taisi mainitusta syystä vaihtua tuolloin Roswelliin :D

   en koe olevani erityisemmin brittihuumorin ystävä, mutt toisaalta olihan esim. Toimisto tosi hauska! Joten pitääpäs laittaa korvan taakse nuo sun ehotukset - kiitos niistä :)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>