lauantai 12. toukokuuta 2012


Wappuli


Vappuaattona juhliminen päästiin aloittamaan aika myöhään - olinhan töissä ihan normaalisti 19 asti. Töiden jälkeen piti vielä käydä kotona vaihtamassa vaatteet ja kaupassa ostamassa grillattavaa. Kun vihdoin päästiin Miian kanssa Humboldthainin puistoon, johon Ville oli kutsunut viettämään vappua ja läksiäisiään, oli jo ihan pimeää. Ja melkein meinattiin kääntyä puiston suulla takaisinpäin, kun oli niin pimeää ja pelottavaa, mutta onneksi ensimmäinen ihmisjoukko osoittautuikin etsimäksemme porukaksi.


Photo: Katrin

Photo: Villen kaveri

Photo: Villen kaveri

Puistosta jatkettiin vielä Weddingiin musisoimaan. Hauskaa oli kyllä! Seuraavana päivänä ilmat sen kuin jatkoivat hellimistämme. Lähdettiin pääkallopaikalle Kreuzbergiin vappubrunssille.Huhhuh, kuuma oli, ja tuntui että koko Berliini oli kerääntynyt niille kulmille. Samoin poliisit. Brunssin sijasta päädyttiin myöhäiselle aamiaiselle/aikaiselle illalliselle Que Pasaan.Mojito ja kanaburrito. Oli kyllä hyvää!


Photo: Mikko

Jatkettiin siitä Görliin. Etsittiin täydellistä istumapaikkaa niin kauan, että päädyttiin kävelemään puisto päästä toiseen, istumaan hetkeksi ihan ookoo-paikkaan, ja jatkamaan siitä sitten takaisin alkupisteeseen. Puiston eteläpuolella oli piilossa kivanoloiset open air -kemut veden ääreellä. Jos olisi tanssituttanut olisin kyllä mennyt mukaan.
Sattumalta tavattiin meidän entiset naapurit. Yhtäkkiä alkoi sataa jättimäisen kokoisia pisaroita, jotka lähes sattuivat iholle iskeydyttyään. Juostiin puun alle suojaan odottamaan kuuron loppumista.

Mikäs siinä, aurinko paistoi ja vettä satoi. Kuuma vappu ja virkistävä kesäsade. Raikas drinksu ja herkullinen jäätelö.

Sade loppui pian ja jatkettiin matkaa alkupisteeseen. Istahdettiin pelaamaan pari kierrosta durakia housupelikorteilla.Ilta alkoi hiipiä luoksemme, joten päätettiin suosiolla lähteä väljemmille vesille. Pimeän tultua noilla mestoilla meno yltyy toukokuun ekana perinteisesti hyvinkin villiksi.

Matkustettiin U-bahnilla Neuköllniin ja käveltiin kehän ulkopuolelle, määränpäänämme hyljätty sairaala, sen katto ja auringonlasku. Siitä lisää omassa postauksessaan!


Translation: Walpurgis Night celebration included Ville's party on Monday evening: Grilling and drinking in Humboldthain park and then playing music and singing in Wedding. On Tuesday we headed to Kreuzberg like all the other people and policemen in Berlin as well. Ate a really late breakfast/early dinner and then went to Görlitzer Park to chill and enjoy the weather. Before it got dark, we wanted to get out the crowd, so we headed to Neukölln to explore one abandoned hospital. More about that next time!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>