tiistai 8. toukokuuta 2012Solen Skiner

Toissa viikonloppuhan oli ihan mukava! Meille tuli vieraita Suomesta. Eikä siinä kaikki - mahtavat ilmat saapuivat myöskin luoksemme.


Tulin töistä kotiin. Siinä illan hämärtyessä käytiin juomassa oluet lähipuistossa ja haukkaamassa päälle vähän aasialaista iltapalaa.Lauantaina oli pakko päästä grillaamaan. Käytiin ostamassa herkkuja ja grillit ja suunnattiin Hasenhaideen, jossa nautittiin tovi säästä.Harmiksemme havaittiin, että myös Hasenhaide on niitä puistoja, joissa on tänä vuonna grillaus kielletty. Eipä auttanut sitten muu kuin siirtyä tien toiselle puolen Tempelhofille.

Siellähän meitä vasta näky odottikin! Sankka savupilvi ja rajattu grillausalue.No, ei auttanut muu kuin sukeltaa sekaan.

Kehitin pari kesän tulevaa grillihittiä. Näitä varmasti tulen tekemään toistekin (itse asiassa teinkin jo): tuorejuustolla voidellun tortillan sisällä grillijuustoa, rucolaa ja mango-currykastiketta ja kaveriksi maissia kera pippurituorejuuston.


Ilta pimeni ja niin tyhjeni myös puisto. Mekin korjattiin sotkumme ja suunnattiin meille vielä vähän fiilistelemään lämpöä ja pelaamaan korttia.


Photo: Johanna

Photo: Johanna

Translation: Oh, the weekend before last weekend was so nice and warm and we had guests from Finland! On Friday after work we toasted cold beer in a park and had late dinner outside enjoying the warm night. On Saturday we definitely wanted to grill, so we bought food and drinks and headed to Hasenheide, where we enjoyed the weather for a moment. Finding out it's not allowed to grill there anymore, we moved to Tempelhof, where we were a bit shocked about the "grilling area" and its thick smoke. But we had no choice but to dive in. Our bellies got full, sun came down and people left. We also headed to our place to enjoy the warm night and play cards.

6 kommenttia :

 1. Voi vitsit, teillä on ihan kesä siellä jo :)

  VastaaPoista
 2. Niin kiva tuo uusi tukka!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs siellä lämpimältä, täällä on vielä ihan takki ja kaulaliinakeli, vaikka onkin voinu vaihtaa vähän kevyempään.. epistä! Ja pöperöt näyttää nannalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sinnekin pian saapuu! Toivottavasti tästä kesästä täällä tulee parempi kuin viime vuonna kun vaan oli kalseaa ja sateista. Intiaanikesä kelpaisi :)

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>