perjantai 18. toukokuuta 2012Ja käsi kädessä kuljemme taloon autioon


Vappuna tosiaan suunnistettiin Neuköllniin kehän ulkopuolelle tutkimaan hylättyä sairaalaa.
Harmiksemme oli pääsy päärakennukseen oli evätty ja kattokin poltettu. Harmi, sillä lastenosasto olisi saattanut kaikessa karmeudessaan olla mielenkiintoinen paikka.
Käännyttiin ympäri ja palattiin toisiin rakennuksiin, jotka nekin ilmeisesti kuuluivat sairaalakompleksiin.
Katsottiin auringonlasku ja hämärässä palattiin takaisin kadulle. Aivovaurion vaara oli kyllä olemassa. Pelkään pimeää kotonakin, saati tuollaisessa paikassa. Mutta selvisin Mikon käsipuolessa tiukasti roikkumalla :)


Translation: In the evening of the 1st of May we went to explore an abandoned hospital in Neukölln. It was nice to watch the sunset on the roof, but scary to get out of the buidling when it got darker! Holding Mikko's hand very tight I somehow made it :)

4 kommenttia :

 1. Pelottavaa...huh, mutta tuo ekan kuvan talo on aikas komia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tien toisella puolen oli kyllä paljon komeemmat talot, harmi ettei niihin päästy.

   Poista
 2. Oiij, aika mielenkiintoisia kuvia!:) Tuollaiset paikat ovat kaikessa karmivuudessaan ihania, hauska olisi tietää enemmänkin esimerkiksi nuiden rakennusten historiasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan, mutta oon niin pelkuri, että ehkä en sittenkään, kyseessä kun kuitenkin oli joku sairaalarakennuskin, niin automaattisesti rupesi vaan miettimään, että monikohan täällä on kuollut. Uh! Ei ollu kiva hämärän hetkellä kulkea käytäviä, jossa avonaisia ovia vaan molemmilla puolin.

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>