lauantai 5. toukokuuta 2012Hymyjä


1. Ammuu


Ostin lehmän. Se on muistitikku.


2. Flower Child


Ei kesää ilman kukkasia. Hiusten lisäksi haluaisin koristella kukkasilla polkupyöräni. Parvekkeen keltaiseen kaideseinään olen myös vähän kaavaillut ja haaveillut maalaavani puutarhan.


3. Hienot housut


Nimittäin sukkahousut! Vakkaripaikasta Yellowgelbistä ostin. Ajattelin, että ehkä uusiksi keikkahousuiksi, mutta katsotaan nyt. Pitää testata UV-valossa.


4. Söps


Sain tämän sormuksen Johannalta synttärilahjaksi, enkä ihan heti keksi mitään suloisempaa!


5. Kukkuu


Miian eväsbanaanissa oli reikä. Hihih!


6. Kevät-kesä connection


Ilmat heittelee kevään ja kesän välillä, mutta nyt on kyllä jo puissa sen verran lehtiä, että eiköhän tässä aika lailla kesää elellä, kai. Jokunen viikko sitten sai päälle pukea vielä ponchon ja pipon (koska lyhyt rastatukka näytti kivalta ja paremmalta pipon sisällä). Vappunahan (ja edeltävänä viikonloppuna) täällä asteet hipoi kolmeakymmentä - not bad! Oli sen verran rankka tuo viikonloppu ja sen jatko, että nyt ajattelin ottaa rennosti tämän: nukkumiseen ja urheiluun keskittyen. Osittain alkoi ihan suunnitelmien mukaisesti: töiden jälkeen siivosin, tein YLEn puolentunnin jumpan, raahasin älyttömän kasan pulloja kauppaan, kokkasin mielettömän illallisen itselleni ja sitten tapittauduin katsomaan Bändärille sulhanen -laatuohjelmaa useamman jakson verran, niin että nukkuminen siirtyi aamuyöhön. No joo...

Kivaa lauantaita! :)Translation: Things that make me smile:
- My new little cow toy....errr...USB-stick!
- Flowers here and there and everywhere. Besides my hair and finger I would like to decorate my bike. Also thinking about painting a garden to our balcony.
- New cool tights . Always!
- Miia's holey lunch banana
- Spring-summer connection: The weather has been on and off, but I suppose it's about summer now, at least it's very near! Last weekend we had almost 30 degrees and because it was followed by Walpurgis Night it was sort of a rough weekend, so this one I'm gonna take easy, mostly concentrating on sleeping and sports. Yesterday went already quite well: after work I did some cleaning in our apartment, had a half an hour sport session, took too many empty bottles back to Rewe, cooked an amazing late dinner and then watched about 5 episodes of Daisy of Love - what an awesome show! :D

Have a nice weekend! :)


2 kommenttia :

  1. Oot vastustamaton! :) Tosi seksikkäät sukkikset ja saappaat.

    VastaaPoista
  2. Oho miten mukava anonyymi! Kiitos kauniista sanoista :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>