torstai 26. huhtikuuta 2012Zur Quelle

Morning has broken
Se oli kiva paikka, mutta jotenkin menettänyt loistonsa nyt kun ei enää asutakaan siinä vieressä. Tai en minä tiedä. Pari kertaa tässä lähiaikoina olen sinne palannut tarkistamaan meiningin, mutta ei sellaista juuri ole ollut. Baarimikotkin uusia, eivätkä ymmärrä kohdella minua ansaitsemani kohtelun mukaan. Oh well, pitää kait etsiä uusi lempipaikka Berliinissä, mikä tuntuukin itse asiassa ihan luontevalta. Aikansa kutakin. Niin muuttuu paikat kuin ihmisetkin.


Translation: That used to be my favourite place in Berlin but since we don't live in the neighborhood anymore it has lost its glory. Or I don't know what happened. I've checked it lately a couple of times. Not so much going on, very rare familiar faces and bar tenders are new. I suppose I have to find a new favourite place in Berlin, which actually sounds just natural. Places change and so do people.

4 kommenttia :

  1. Ää, ihania kuvia, ihana valo! Varsinki tuo toiseksi viimenen!

    Se on kyllä niin surullista, mutta totta, että kaikki loppuu aikanaan. Mutta yritän aina lohuttaa itteäni, että ehkä elämä ois aika tylsää loppujen lopuksi, jos asiat ei muuttus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Quellen aamuissa on kyllä ollut tunnelmansa! Oot aivan oikassa! Haikeus on omalla tavallaan ihan kiva tunne sekin. Henkilökohtaisesti janoan muutoksia alati :))

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>