torstai 12. huhtikuuta 2012Uudet verhot

Lupaamani kuvat asusta, joka täällä kerran jo vilahtikin. Pääosassa "strutsihame", joka on ehkä vähän jännänpuoleinen, mutta omatekemä! Kaikkea muutakin uutta on näkyvillä. Nimittäin uusi tausta! Ekat asukuvat uudessa kodissa - valkoiset lasiovet ovat vaihtuneet punaisiin verhoihin.


Ainiin joo ja hiuksetkin värjäsin. Vaalensin ja värjäsin. Minusta tuo on aika kiva. Sopii paremmin ihon väriin kuin liian tumma, ja silmätkin pongahtaa ihan uudella tavalla esille. Tukka tuntuu myös kasvaneen, mikä on kyllä tosi kiva! Toisaalta niska/hartiakivutkin on olleet vähän noususuhdanteessa, tiedä sitten onko oikeasti linkittyneitä toisiinsa, mutta kyllähän tämä pehko varmaan aika paljon painaa. Ihan heti en kuitenkaan ole rastoista luopumassa.


Translation: New skirt, which is a bit funny, but at least self-made :D New background as well - these are first outfit pictures in our new home! And, new hair colour - I like it - fits better my skintone and eyes.

8 kommenttia :

 1. Hei kiva tukka! Ei liian tumma eikä liian vaalea, sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Noi sun hiukset on kyllä aivan mahtavat! :D
  Asukin kiva, hame tosiaan aika jännä, mut hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvostan :) etankin kun aika harva on mitään sanonu tukasta...

   Poista
 3. Aina ku tätä blogia lukee, ni tulee sellanen olo et jos saisin päättää kuka muu olisin, ni olisin varmaan sie :> Jotenkii näyttää et siun elämä on ihanaa, tai silleen. Oot tosi kaunis ja tunnut omaavan tosi paljon itseluottamusta ja -varmuutta ja terveen minäkuvan ja itsetunnon, oot niin luonnollisesti kuvissa ja oot niiku sinut niitten kuvien kanssa vaikka tekisit minkälaisia ilmeitä tai muuten hassuttelisit. Tyylikii on jotain niin...tyylikästä :p Tai se on niin omaperänen, ja se + Berliini oli yks syy miks sillon aikoinaan jäin tätä lukemaan ja minkätakia tää on itseasaissa koukuttavin Berliini-blogi mitä oon tähän mennessä lukenu. Tykkään jotenkii aivan sikana siun elämästä, tunnut niin kauheen positiiviselta ja siltä et...no et siun elämä on mukavaa. Oma tuntuu olevan niin täynnä negatiivisia ajatuksia, asioita ja juttuja ja pään sisältö on toisinaan tosi rankkaa kantaa mukana, mut no can do.
  Haluisin yhtä terveen itsetunnon. Näitä on ihana katella, ei sillä ettäkö tulis yhtään kateellinen olo, mut jotenkii on mukava kurkistaa siunlaisen ihmisen elämään, ihmisen, joka tuntuu olevan tosi pirtee ja paljon positiivista energiaa ja luovuutta täynnä. Olo tuntuu ihan mitättömältä ja mustalta siun värikkääseen olemukseen verrattuna. Ehkä se miunkii elämä sit muuttus värikkäämmäks kuhan pääsen ensin täältä tuppukylästä (ahasmielisiä ihmisiä yhtä kaikki argh) pois, ja vielä vähän lisää sit ku voin vihdoin ja viimein varata pelkän menolipun Berliiniin :p Hope so!

  Mut tosiaan, vaikutat jotenkii älyttömän ihanalta ihmiseltä ja omistat erittäin mielenkiintosen elämän (vai tekeekö se Berliini siitä mielenkiintosempaa, ku kaupungilla on niin paljon annettavaa?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi apua, mitäs tähän nyt voi sanoa!? Kiitos? :) ei mun elämä tietenkään ole aina hauskaa ja ihanaa, mutta riittävästi :) se on sellasta kun siitä tekee, asenteestahan se moni homma riippuu. Mut joskus pitää olla tylsää ja ikävääkin, että osaa sitte arvostaa ihan normaalejakin päiviä ja ottaa ilon irti pikku asioista. Kyllähän sillä ympäristöllä on paljon vaikutusta siihen miltä tuntuu. Sitä saa kaikesta aina vähän enemmän irti kun ympäriltä löytyy mahtavia paikkoja, juttuja ja tietysti ihmisiä!

   Poista
 4. Mahtavat hiukset !

  http://fashion-for-passion-iida.blogspot.com/

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>