maanantai 16. huhtikuuta 2012Pääsiäisen pippalot


Pitkänä perjantaina vietettiin meillä juhlia! Juhlinnan kohteena olivat uusi koti, kevät, pääsiäinen ja edellisellä viikolla vuosia täyttänyt meikäläinen! Jottei liian simppeliksi olisi mennyt, niin keksin vielä teemaksi/pukeutumiskoodiksi taikametsän ja kevään (joskaan ei tätä liiemmin noudatettu). Kämppä kun on vähän pienemmän puoleinen, olin miettinyt, että pitää varmaan pitää useammat tuparit. Oli kuitenkin tosi hankala lajitella kavereita eri ryhmiin, niinpä päädyin pitämään bileet hankalana ajankohtana lyhyellä varoitusajalla. Niinpä estyneet voisi sitten kutsua kylään joku toinen kerta.Meitsin juhlissa on aina jotain pupellettavaa! Tällä kertaa meloni-feta-viinirypäle-cocktailtikkuja, punajuuri-sinihomejuusto-sikuriveneitä, maapähkinäkeksejä, popcorn-suklaata ja peruspoppareita - kaikki itsetehtyjä of course!

Plus tortillasipsejä jauhelihalla ja juustokuorrutuksella kera salsan ja creme fraichen:Siellä missä nimittäin on ihmisiä ja alkoholia, pitää olla myös ruokaa hidastamassa alkoholin imeytymistä ja estämässä pahaa oloa! Oli hyvät bileet: tosi hauskaa oli, about maksimimäärä porukkaa mitä tänne mahtuisi niin ettei ihan liian ahtaaksi mene, yhtään lasia ei mennyt rikki eikä kukaan yrjöillyt ympäriinsä :D

Photo: Miia

Photo: Miia


Photo: Miia


Photos: Miia


Photo: Miia


Photo: Scott


Eikä mennyt liian myöhäänkään - oltiin pedissä ennen auringonnousua! Toisin kuin pääsiäispäivänä. Pari kaveria, jotka eivät olleet päässeet bileisiin, tulivat ex tempore viettämään juoma- ja peli-iltaa ja -aamua. Pelattiin jatsia ja valittiin vuorotellen spotifysta biisejä soitettavaksi.


Translation: On Good Friday we threw a party to celebrate our new home, my birthday, spring and Easter at once. A very successful night - everybody had so much fun, no glasses got broken and nobody threw up :D We danced, chatted, drank, ate snacks and had a crazy good time till the morning. On Sunday we stayed up a bit longer as we had an ex tempore playing and drinking night with a couple of friends: yatzy, beer, spotify, good company and morning sun - what could be nicer? :)

2 kommenttia :

  1. Ihanan näkösiä ruokia! Ja hauskaa näyttää olleen :D

    VastaaPoista
  2. Hyvin tuntui maittavankin - kaikki meni :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>