tiistai 10. huhtikuuta 2012Gansgsta's Paradise

Oon tehnyt tyylinmuutoksen!


No ei vaineskaan. Työkaverilla oli toissa viikonloppuna synttäribileet joiden pukukoodina oli eastside hiphop gansta tai jotain sinnepäin. Siinähän sitä sitten ihmeteltiin. Ei ollut aiheesta tietoa kyllä nimeksikään, mutta ainakin koitettiin. Päädyin puvustamaan itseni ja siinä samalla Miiankin näin näteiksi:


Photo: Miia


Itse bileet oli pienet mutta mukavat. Kesti tosin tovin ennen kuin päästiin perille. Kunhan oltiin löydetty vaatteet päälle, piti vielä juoda kaljat ja katsoa Viidakon tähtöset. Sitten kun päästiin matkaan, suunnistettiin ihan menestyksekkäästi perille. Tai niin luultiin. Eipä ollut tullut mieleen, että Berliinissä olisi kaksi samannimistä katua. Mahdollisuus juolahti mieleen vasta kun oltiin hetki siinä epätoivossamme istuttu kylmällä kivetyksellä ja mietitty mitä ihmettä voitaisiin tehdä, kun ei ollut kenenkään puhelinnumeroakaan. No eipä siinä. Lähdettiin kohti oikeaa katua. Juna ei kulkenut, vaan piti tyytyä bussiin. Siinä vaiheessa oli jo niin karsea pissahätä, että päätepysäkillemme horisontissa häämöttänyt City-Toilette tuntui taivaanlahjalta. Riennettiin sen luo, näytti vapaata! Laitoin 50 senttiä sisään, eikä ovi auennut. Ajattelin koittaa uudestaan. Ei auennut vieläkään. Soitin infonumeroon ja sanoin, ettei ovi aukea ja rahat meni. No, ovea ei voinut se puhelimeen vastannut mieskään avata, mutta rahat saisin takaisin kun antaisin osoitteeni. Annoin. Ei ole kuulunut vieläkään mitään. Käytiin sitten jossain sporttibaarissa vessassa ja pulitettiin siitä ilosta euro per lärvi. Oli kyllä ihan virkistävää, kun sen näköisenä mitä oltiin ei kerätty minkäänmoisia huuteluja baarin asiakkailta.Vihdoin päästiin perille bileisiin, jossa olikin juuri karaoket aloiteltu. Synttärilahjaksi vietiin salmaripullo. (Ei muuten mitään halpaa huvia ostaa semmoista täältäkään, eikä sankari siitä harmiksemme erityisemmin edes pitänyt.)Photo: Menno

Muuten oli kyllä ihan kivaa. Tuli tutustuttua paljon kiinnostaviin ihmisiin kuten näihin kahteen hurmaavaan daamiin:

Kanadalainen Nadja osoittautui Suomi-faniksi! Ja mikä tyyli! Katsokaas noita sukkahousuja. Suosittelen ehdottomasti myös vierailemaan sivullaan: artstarstv.com - ei vissiin mikään ihan turha tyttö.Asenne oli kohdallaan tälläkin neitokaisella. Käytiin hyviä keskusteluja taiteen olemuksesta ja menestymisen saloista. Tsekatkaa


Photo: Miia

Ihan ihmisten aikoihin tuli oltua kotonakin kera halloumi-dürumin! Biletarinoita tulee tänne lähitulevaisuudessa jokunen muukin ilmestymään - on mennyt lujaa kaiketikin. Mutta lupaan, että seuraava postaus tulee kuitenkin olemaan päivän asu -hommelsson! Don't yas worry.


Translation: My friend had a birthday party where the dress code was eastcoast hiphop gangsta something - a bit diffucult theme for me (I had absolutely no idea about that), but we managed to get something on with Miia. Our way to the party was a bit rough - we first went to the wrong address: nobody had told us there are two streets with that same name in Berlin... Once we got to the party (before that I had to call to CityToilette hotline because it took my money and didn't open the doors...) it was fun. Nice cozy party and interesting people! Thanks everyone!

6 kommenttia :

 1. :DD mahtavia asuja! vessaseikkalut on aina vähän jänniä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOo, oli hankala palata arkeen ja omaan tyyliin noiden bileiden jälkeen ;)

   Poista
 2. Siisti blogi sulla! Ootpas kaunis ja omaperänen:)!

  http://sweetlovelycandy.blogspot.com/
  -Janita

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>