sunnuntai 22. huhtikuuta 2012Annekan kaa!


Anneka piipahti Berliinissä. Meillä oli mukavaa!

Vaikkei ihan kesäsäät sattuneetkaan tuolle ajankohdelle, käytiin silti moneen otteeseen vähän pyöräilemässä.


Juotiin parit itse tehdyt caipirinhat. Sain Mikolta synttärilahjaksi drinkkitarvikkeita ja cocktailkirjan. Murskasin jäätä niin raivokkaasti, että murskaaja meni vähän rikki, pieni muovinen pala irtosi, minkä jälkeen (mahdollisesti vainoharhaisina) oltiin maistavinamme muovinmaku drinksuissa. No, onneksi oli jääkaapissa kirsikkakaljaa :)


Harmikseni tulin juuri sopivasti kipeäksi, joten reikkumisen ja juomisen sijasta jälleennäkeminen olikin ruoka- ja chillailupainotteinen. Kokkailtiin aika paljon. Ekana iltana tehtiin hamppareita ja lohkoperunoita (yllä) ja tokana kanasalaattia, kolmanteja tortilloja ja tacoja...


Laitoin Annekan hommiin siksi aikaa kun oli bänditreenit. Meillä on eteisessä tuollainen höhlähkö kolo johon halusin tuon tekstin pätkän (Ismo Alanko - Lokaa ja kuita). Anneka ystävällisesti ja hienosti sen sitten toteutti :)


Tv-kaista oli kovan kulutuksen alaisena, kun meikäläiset tapitti laatuviihdettä kuten Suomi-tytöt New Yorkissa, Viidakon Tähtöset ja Ex-Sinkku. Anneka esitteli minulle myös Panttilainaamon, mikä oli oikeastikin ihan mielenkiintoinen ohjelma.


Alun perin oli tarkoitus perjantaina lähteä juhlimaan, mutta koska meikäläinen oli sen päivän kipeänä ja kuurilla, piti ottaa iisisti kotoillen kera Voice of Finlandin. Mikä oli sikäli ihan jeeskin, sillä lauantaina aurinko paistoi ja Miia soitti puolen päivän aikoihin, että lähdetäänkö brunssille. Lähdettiin!


Käveltiin lähiympäristössä ympyrää etsien aurinkoista ja laadukasta aamiaispaikkaa. Lopulta palattiin melkein alkupisteeseen ja päädyttiin Weinbergsparkin päällä sijaitsevalle terassille.


Valittiin kaikki amerikkalainen brunssi, joka oli kyllä ihan makoisa, mutta varsinainen kolesterolipommi (paahtoleipien ja pekonin välissä muuten piilottelee munakokkeli). Tuon kun oli vetäissyt tuli ihan uupunut olo ja tuntui siltä että sydänkin alkoi hakkaamaan tuhatta ja sataa - vähän kuin olisi ollut krapula ja sitten olisi polttanut tupakan vaikkei normaalisti polta.Aurinko lämmitti mahtavasti! Kaupan kautta kotiin siivoamaan ja valmistautumaan iltaan. Katri ja Miia olivat liittymässä seuraamme viettämään Suomi-tytöt Berliinissä -iltaa.


Olipahan kyllä mahdottoman hauska ilta! Pitkästä aikaa oli kiva päästä tanssimaan, vaikka olen siltikin kyllä nykyään enemmän kotibileiden ystävä. Illasta ei oikastaan ole juurikaan kuvia, kun tuli räpsimisen sijaan videoitua hirmuisesti materiaalia, jonka katsominen aiheuttaa melkoisia (myötä)häpeän tunteita :) No, pitää katsoa jos siitä jonkun pikkupätkän saisin editoitua.


Tuli myös valvottua ja zombi-väsyneenä raahauduttua kotiin.


Shoppailtiin me A:n visiitin aikana muuallakin kuin kännissä Kaisersissa.


Mun kone on niin hidas ja vanha, että nukahdin ennenkuin pääsin nettiin asti...


Krapulapäivää vietettiin tilaamalla kotiinkuljetuksella sapuskaa. Kukaan ei vaan olisi halunnut mennä avaamaan siinä tilassa ovea. Joku saattoi juosta kaapin taakse piiloon ja toinen heittäytyä lattialle makaamaan. No, sentään pitsapojan ei tarvinut tulla meitä etsimään vaan joku rohkaistui vastaanottamaan mätöt.


Seuraavana päivänä Anneka kokkasi laaturuokaa.

Ennen Suomen paluuta oli kuitenkin kerran käytävä ulkona syömässä. Ei ollut hankalaa miettiä mitä ja missä. Suunnattiin Kastanienalleen Asia Stubeen, josta saa taivaallista maapähkinä-tofu-hommelssonia.

Limetti-inkivääri-minttulimonadi sopi auringonpaisteeseen.


Niin hyvää!

Kivaa oli taasen! Nyt vaan odottelemaan Annekan paluuta :)Translation: Anneka visited me, Berlin and her bike :) Since I unfortunately happened to get sick, we didn't party as much as planned, but cooked a lot, watched stupid Finnish series and just chilled. On Saturday the sun came out, we went to have a nice brunch with Miia and in the evening Miia and Katri joined us and we had a crazy fun "Finn-Girls in Berlin"-night (and videotaped that, oh lord...!) Nice times - already waiting for the next time I get my little sister back to Berlin!

4 kommenttia :

 1. Hei, tässä sinulle blogipalkinto!
  http://haveifallentoearth.blogspot.com/2012_04_22_archive.html

  Tunnustaudun samalla pitkäaikaiseksi lukijaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos! Pitääpäskin käydä tutustumassa :) Kiva kun ilmoittauduit!

   Poista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>