torstai 29. maaliskuuta 2012Strutsihame ja kumppanit


Onhan tämä edelleen myös tyyliblogi ja olenhan minä edelleenkin pukeutunut ihan hauskasti. Todistusaineistoa seuraa. Ehkä joku päivä vielä intoudun jonkun näistä uudelleen päälleni vetäisemään ja palaan kera parempien päivän asu -kuvien.

Joo neuloin hameen. Ensin se oli tuosta vielä tuplasti isompi ja loi kantajalleen hienon strutsinperse-vaikutelman. Mutta tämä vol2 jo ihan menettelee.

Shortseissa ja buutseissa vaan on viihtyisää.


Perus. Eilen kävin muuten ostamassa kolme pakettia blondausainetta. En ole vielä ihan satavarma uskallanko alkaa taas vaalentumaan kohti kesää, mutta mieli ehkä vähän tekisi. Mitäs siihen sanotte? Vielä on aikaa vakuuttaa/tyrmätä ajatus.


Translation: As this blog is still supposed to be somewhat also a style blog, here are pictures of couple of my recent outfits. Maybe some day I'll wear them again and post proper daily look -pictures. Yesterday I bought three packages for hair bleaching. What do you think about that!? I'm still a bit unsure about getting a blodier (and eventually more colourful) again, but we'll see!

4 kommenttia :

 1. Toka asu hauska ja kolmas mukavan pirtsakka ton ruutupaidan kanssa. Ekan hame on kieltämättä vähän jännä, mut menee sekin. Kuanis olet! :)
  Ite en ehk osais kuvitella sulle blondeja, mut ainahan voi koittaa ja värjätä takas jos ei tykkääkään lopputuloksesta.

  VastaaPoista
 2. Toi shortsit+sukkikset+buutsit-yhdistelmä näyttää tosi kivalta, ärsyttää ku ite omistan tälläset tukkijalat niin mitkään shortsit ei vaan istu :(
  Vaikka itellä onkin blondit takkuset niin silti yleisesti pidän ehkä enemmän tummista, mut sulle sopii kyllä kummatkin :) Kesää kohti on toki aina kiva vaalentaa!

  VastaaPoista
 3. paska ajatus. tummatukkaset naiset on miljoonasti nätimpiä kun bimbot

  VastaaPoista
 4. Hanna: Kiitos! Jännyys on mun juttu toisinaan ;) Niin itekin ajattelin. Ja en mä nyt ihan heti ole blondiutumassa, ajattelin vähän vaan vaalentaa, etten ihan musta olisi.

  Nona: Höpöp! Se on sitten vaan oikeasta mallista kiinni! Shortseja tosiaankin on moneen eri lähtöön. Ehkä päädyn vähäksi aikaa johonkin välimaastoon tuon hiustenvärin kanssa :)

  Anonyymi: Hehe! ei se blondaaminen tosin tarkoita sitä että muuttuu blondiksi, eiku bimboksi.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>