maanantai 12. maaliskuuta 2012It's my party and I cry if I want to


Hei vau! Kaunis Kameleontti täyttää tänään 3 vuotta! Ylitsevuotavan ylistäviä onnitteluita ja huikean loistavia lahjoja otetaan vastaan :)

Vajaa kaksi viikkoa vielä että saadan netti kotiin... Sitä odotellessa vähän tunnelmia ja sneak-peekeja uudesta kodista:


Keittiö on ensimmäinen paikka, josta tehtiin asuttava ja siellä on edelleenkin hurjan ihanaa olla ja kokkailla. Keittiö on kodin sydän ja minulle erityisen tärkeä. On kiva juoda aamuteet kun aurinko paistaa isoista ikkunoista sisään. Illalla kynttilänvalossa on kiva nauttia maittavia illallisia kera viinin ja sitä ennen kokkailla joutuisasti ja fiilistellen, lempimusiikkia kuunnellen.Ihan hirveästi ei ole lähimaastossa tullut vielä pyörittyä, mutta vähäsen. StoneDriftersillä oli yksi torstai keikka tuossa ihan lähistöllä. Oli erikoinen baari kun ei saanut olutta ja kaikki piti ostaa pulloissa - niin viinit kuin vodkatkin. Päädyin sitten ottamaan pikkupullollisen alkoholitonta inkivääriolutta. Ihan hyvää - ei siinä mitään.

Meillä on kämppä ylimmässä kerroksessa ja pitkä parveke, joka yhdistää olkkarin ja keittiön. Kelpaa kyllä. Valoisuus on tärkeää! Odotan kesää ja sitä että saa laitta yrttipuutarhan kasvamaan.
Ei ole enää niin montaa seikkaa tuunattavana! Ehkä joku kaunis päivä tässä keväällä päästään maaliostoksille! :)
Eteisen seinät itse asiassa jo maalasinkin. Oli ennestään tuollaiset rumat sottavihreät. Hankasin päälle oranssia. Tuli mielenkiintoinen ja kiva! Tuunasin muutenkin eteisen sellaiseen kuntoon, että nyt kun eilen saatiin siihen toinen lamppu, on aika taikametsäfiilis jo!


Vessasta ajattelin tehdä discon. Hehe.Postikin kulkee. Powermovereita, suomalaista suklaata ja salmiakkia ja luottotuotteeni Max Factoryn PanStick x 2 kauniissa paketissa! Kiitos :)

Otsikosta vielä sen verran, että ei ole mikään hätänä tai suruna, vaan kiva biisi :) Ai itketä siis vielä ainakaan, toivottavasti ei hetken kuluttuakaan. Lähdenpä tästä käymään hammaslääkärissä tarkastuksesta. Viime kerrasta onkin 10 vuotta, shoot...


Translation
: Today my blog turns 3 years! Wow! Some pics and sneak-peeks of our living in new home. It has been cozy and nice (with friends and candles and wine). And everything's almost quite done. About the title - it's just a nice song. So no, I'm not crying, at least not yet, hope not after couple of hours either - gonna head to a dentist now - haven't visited one in 10 years... wish me luck!

4 kommenttia :

  1. Paljolti onnentoivotuksia KK:lle kolmivuotisesta taipaleesta! :) Itse olen noin vuoden päivät tätä seuraillut ja ihastellut. Kaunis on uusi kotinne :) Mahtavaa jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Tunnustus lahjoitettu siulle :) Löytyy blogistani.

    VastaaPoista
  3. Paljolti kiitoksia! Pitääpä käydä poimimassa :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>