maanantai 27. helmikuuta 2012Tähtihetkiä ja pikku aherrusta


Seuraa puutteellinen tiivistelmä kuukauden ajalta. Jospa aloittaisin vaikka tammikuun lopulla pidetystä firman talvijuhlasta. Mentiin keilaamaan ja meidän joukkue tuli toiseksi, mikä tarkoitti sitä että sain elämäni ensimmäisen MITALIN!


Älkää nyt käsittäkö väärin - menestystä ja meriittejä kyllä löytyy ennestään, vain minkäänmuotoista mitalia en ollut aikaisemmin saanut kaulassani roikottaa. Olin tapahtuneesta niin ylpeä, että menin mitali kaulassa nukkumaan.

Muutoin eloon kuului tuolloin ankaraa pakkailua ja ennen muuttoa vielä ex-huoneen maalailua.


Uudessa kodissa on puuhaa riittänyt. Helmikuun ensimmäisillä viikoilla meinasi pariin otteeseen epätoivo hiipiä paikalle, kun pahvilaatikoita aina vaan riitti ympäriinsä pyörimässä, eikä hommat tuntuneet etenevän. Se nyt vaan oli hyväksyttävä. Minäkin myöhään viikolla töissä ja viikonloppuisin reissussa. Mm. Helsingissä ja Offenbachissa tuli käytyä keikkaa heittämässä.Pikku hiljaa alkoi kuitenkin olemaan tavarat about paikoillaan ja päästiin porailuvaiheeseen. Vielä pitäisi laittaa jokunen hylly, lamput, peili ja taulut paikoilleen. Sitten vihdoin päästäisiin valitsemaan maaleja!Ikeaankin ehdittiin yksi perjantai! Eli on tässä kai sittenkin oltu suhteellisen aikaansaavia.Pikaiselta Suomi-visiitiltä toin Mikolle tuliaiseksi kahvirasian. Enemmän Suomi-reissusta jossain vaiheessa toisessa blogissani.Töissä on ollut kivaa ja hauskaa ja entistä viihtyisämpää kun kannoin paikalle oman kasvin, ja koristelin työpisteeni. Olen siis ulottanut muutto/sisustushommat työpaikallekin :)


Huom. itse sunniteltu hiirimatto
Sellaista! Olen onnellinen! (Joskin just nyt kipeä, mutta ei anneta sen häiritä :))


Image and video hosting by TinyPic

P.S. Nytkö teitä lukijoita on sitten ihan oikeasti Bloggerissa 100!! Mieletöntä! Kiitokseni teille jokaiselle (ja muillekin) - ootte ihania! :)


Translation: During one month I've...
- achieved my first ever medal! (Our team was 2nd in Bowling at a winter party of our work place. Couldn't be prouder!)
- done lots of packing and repacking. At some point I got frustrated as it looked like we would never get our new home finished, but now it's already looking good, just some things have to be hanged to the ceiling/walls and then we can start discussing about painting.
- haven't spent too much time at home - been working late and having gigs in Helsinki and Offenbach (more about those at some point in my other blog)
- also moved in properly at work by bringing a plant and decorating my desk.
Yeah! I'm very happy at the moment (just a bit ill, but let's not allow that ruin it all)


2 kommenttia :

  1. Hienoja kuvia, onnea mitallista ja tsemppiä et jaksat järkätä kamat paikoilleen! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos, kiitos! Tsemppi tulee tarpeeseen :))

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>