maanantai 2. tammikuuta 2012Housupelikortit ja muuta jännää


Tässä tulisi nyt sitten se luvattu katsaus antamistani joululahjoista.


1. LP + älppykassiVeljelle hankin toivelevyn ja jotta olisin saanut jotain omatehtyäkin ämpättyä mukaan, painoin kangaskassiin pari logoa.


2. Soppaa, säveliä ja sanoja -kirja

Isälle ostin muistikirjan. Liimailin sinne parikymmentä vanhaa livejournal-pohdintaani, joissa kaikissa jokin asiaansopiva biisi, jotka nekin liitin mukaan takakanteen. Lisäksi kirjoitin sivuille jokusen soppareseptin ja jätin rutkasti tilaa omille merkinnöille, muistiinpanoille ja hahmotelmille. Koska noita reseptejä rajatessa kivasti tuli tussailut läpi, päätin sitten tehdä toisille puolille otsikollisia laatikoita, jotka tulisi täyttää joko kirjoittaen tai piirtäen.


3. Seinäkalenteri
Siskolle suunnittelin Vistaprintin sivuilla seinäkalenterin omista kuvista. Kalenteriin sai myös lisätä omat merkinnät suoraan, joten kirjoittelin sinne sitten tärkeimmät tapahtumat kuten Euroviisut 2012!


4. Housupelikortit


Mikolle suunnittelin omat pelikortit Meinspiel.de-sivustolla. Niissä on erilaisia housuja, kun housut on niin kivoja!


5. Mielenkiintoinen CD-levyÄidille olin saanut idean etsiä kivoja kappaleita, joissa yhdistyy oopperalaulu modernimpaan musiikkiin. Kylläpäs oli hankala tehtävä! Huhuh! 13 kappaletta sain kuitenkin kasaan.


Translation: This is what I got and made to my family for Christmas: For my brother I bought a vinyl he wanted and painted a bag for it. My father got a book incl. my old livejournal writings with songs, some soup recepies and lots of space for his own sketches and writings. For my little sister I designed a wall calender using own photos. Mikko got playing cards with pictures of different trousers made at Meinspiel.de. And for my mother I had searched good songs that combine opera singing and modern music. What a challenge! But I finally got 13 nice songs.

11 kommenttia :

 1. Kiitos! Tykkäan tosi paljon antaa joululahjoja ja koitankin aina miettiä vähän jotain jännempää :)

  VastaaPoista
 2. Ei nyt liity postaukseen, mutta : oon selannu blogias ympäri ämpäri, mennen ja palatessa, mutta en oo löytäny postausta siitä miksi olet muuttanut Berliiniin...? Että oletko asunut siellä koko ikäsi, vai mikä sinut kaupunkiin vei? :) Itse olen aikeissa muuttaa sinne ensi syksynä, mikäli palaset loksahtelevat paikoilleen :)

  VastaaPoista
 3. Well, well.. :) Oon asunut nyt täällä reilut neljä vuotta. Joskus aikoinaan ystävä suositteli, että käyppäs Berliinissä - tykkäät varmasti. Ja kun siihen sitten siunautui oiva tilaisuus, kun senaikaisella lempibändillä oli keikka täällä, lähdin pikkusiskon kanssa viiden päivän reissuun. Eihän noin lyhyessä ajassa paljoa ehtinyt näkemään ja kokemaan, mutta jokin jännä juttu tässä kaupungissa vaan on, että lähes samantien tuli fiilis, että olisi kotiin saapunut ja sitten vaan päätin mielessäni että tänne minä isona muutan! Poikaystävällä oli sama unelma, niin ei siinä toteuttamisessa mennyt sitten kuin puoli vuotta :D

  VastaaPoista
 4. mahtavaa, inspiroivan rohkeaa! :D Eli nyt sitten opiskelet/olet töissä siellä? :) Minullekkin kaveri vinkkasi, että käyppäs Berliinissä. Ekasta reissusta nyt vuosi, neljä kertaa käytynä, viides matka varattuna ja joka sentti tuhlattuna..Niin käsittämätön mesta ! Kiitos mahtavasta blogista! Olen saanut tästä paljon vinkkejä ensi reissun ohjelmaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ainiin vielä! :D Asutko muuten missä päin itä-berliiniä? :D

  VastaaPoista
 6. Joo töissä oln nyt ja jossain vaiheessa olin työttömänäkin, mutta kun töitä oli kuitenkin sitä ennen täällä ollut, niin olin oikeutettu työttömyyskorvauksiin ja lisäksi täkäläinen työkkäri sponssasi kielikouluja!

  Ole hyvä vaan, on ilo olla avuksi :)

  En asu, kun lännessä :)

  VastaaPoista
 7. Ai mä hölmönä automaattisesti oletin että idässä :)) Mutta joo, ehkäpä itsekin uskallan joku kaunis päivä nostaa kytkintä ja yrittää tulla Berliiniin pysyvästi!

  ps. voisitko tehdä semmosen berliiniin asuinlueet-postauksen. Että kävisit vaikkapa Kreuzbergin, Friedrichshainin, Prenzlauer Bergin, Mitten, Charlottenburgin, Neuköllnin etc läpi, ja kuvailisit mikä on kullekkin tyypillistä ja suosittelisit vaikka jotain mestoja, rafloja etc! :)

  pps. osasitko saksaa enne ku muutin Berliiniin? :)

  VastaaPoista
 8. Niinnoniin, aika häilyväisiähän nuo rajat rupeaa olemaan, niin ei sillä silleeen ole väliä enää että kummalla puolella sitä asuu :) Ja jotenkin oon tässä viehättynyt tähän läntisempään Berliiniin, kun sitten taas aluksi tuli asuttua ja pyörittyä idässä enempi.

  Laitetaan toive korvan taakse - ihän yhdessä päivässä ei tuollaista postausta pysty tekemään, mutta katsellaan! :)

  Olin opiskellut viis vuotta saksaa ja kirjoittanu lyhyen kiitettävin arvosanoin, mutta aika ruosteessahan tuo kieli oli tänne tullessa, ja pääosin puhuinkin ekan vuoden lähinnä enkkua. Mutta sitte oon käynyt jokusen kielikurssin niin on muistunu hyvin mieleeen :) Ja tärkeintä on tietty se että käyttää sitä kieltä mahd. paljon. Mun hitaaseen kehitykseen on tietty vaikuttanu se kun kahdestaan kuitenkin puhutaan luonnollisesti suomea.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kun vastailit kysymyksiini =)

  VastaaPoista
 10. Eipä mitään! Ilo olla avuksi :)

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>