torstai 26. tammikuuta 2012Hilpeyden ja kaljan ytimessä


Joo tässä ei ole oikein ehtinyt päivittelemään, pahoitteluni, eikä tilanne välttämättä tule pariin viikkoon muuttumaan (seuraa hyperviikko ja sitä tod. näk. pari netitöntä viikkoa uudessa kämpässä) ellen keksi jotain - katsotaan :))

Pienenä väliaikatiedotuksena voisin vaikka kertoa, että töissä olen ihan viihtynyt ja samantien oivaltanut, että minulle passaa paremmin 10-19 kuin 8-17 vuoro. Niinpä saan sitten tehdä sitä myöhempää halutessani koko aika. Salille olen koittanut päästä jo yli viikon verran, mutta koko ajan on ollut joku este, esim. kotiin unohtuneet kamat, nälkä tai veemäinen niskakipu. Eilen pääsin kuitenkin jopa niin pitkälle, että olin pukuhuoneessa, kunnes huomasin jättäneeni treenikamat bussiin! Ei ole todellista. Siinä bussiin istahtaessa vielä ajattelin, että nyt ei voi enää muu mennä pieleen, kuin että unohtaisin tämän kassin tähän. Niin. No, itkua tihrustaen sitten kotiin surkuttelemaan kohtaloa. Tänään soitin BVG:n löytötavaratoimistoon kuullakseni, että kassini on yllättäen löytynyt!!! Wow (...niin no toisaalta kuka nyt toisen vanhoja hikikampsuja haluiskaan viedä?) En tosin tiedä uskallanko enää tuohon läheiseen McFitiin mennä, kun kohtalo niin on minut sieltä pois halunut pitää.

Kohta olisi taas viikonloppu. Siihen pitäisi mahduttaa firman winterparty (mennään keilaamaan ja juomaan suoraan töistä koko porukka), äänestäminen! sekä soittotreenit. Niin joo ja pitäisi koko omaisuus saada pakatuksi.

Toissa viikonloppuna oli vähän leppoisampaa:
Mitä sitä nyt sen kummempia selittelemään. Ryypättyä tuli ja hauskaa oli!

Kivoja nämä kiireiset hyperajatkin, ehdottomasti, mutta silti nyt jo odotan sitä hetkeä, kun tuleva koti alkaa näyttää kodilta ja sitä saa istahtaa alas ihastelemaan kera viinilasillisen :)

Hilpeää viikonloppua!


Translation: Been too busy lately to blog that often. But I've enjoyed my time as it has meant nice job, upcoming gigs and preparing to move to our new home next week! Pictures above taken couple of weeks ago when we drank and had fun a lot! This weekend my schedule includes winter party with work mates tomorrow (bowling and drinking), voting for Finland's next president on Saturday and training for next week's gig on Sunday. Oh yeah, and packing all our stuff! Have a nice weekend :)

2 kommenttia :

  1. Mahtavaa, että laukku löytyi....pirteää porukkaa kuvissa. Mukavaa viikonloppua :D

    VastaaPoista
  2. Joo! Olen kyllä aika iloinen siitä :) Ajattelin jo että universumi haluaa mulle viestittää että vois uudet treenikamat hankkia, mutta ei kai sitten vielä.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>