torstai 8. joulukuuta 2011K&V in Berlin 2/4


Päivä kaksi. Bänditreenien jälkeen suuntasin Potsdamer Platzille, jossa tapaisin muut. Olin sen verran aikaisemmin paikalla, että ehdin vähän kierrellä ympäriinsä ja ihmetellä Sony Centerin joulumaata.Joulupukin kainalo houkutteli sen verran, että päätin istahtaa siihen kertomaan jouluhaaveistani.
Katsoin kuitenkin parhaaksi siirtyä läheiselle penkille, kun ihmiset alkoivat kaivaa kameroitaan esille.Siitä penkiltä olikin hyvä seurata kuinka muu seurue lipui paikalle. Käytiin lunastamassa varaamamme leffaliput, jonka jälkeen vihdoin nälkäkuoleman partaalla pääsin syöksähtämään läheisimmälle bratwurst-kojulle.Currywurst upposi sisuksiini niin nopeasti, etten kuvaakaan ehtinyt ottamaan. Glühwein jollain erikoisella appelsiini-alkoholilla sen sijaan oli sen verran tujua, että hetken verran sitä sai hörppiä.Oltiin siis menossa katsomaan 3D Tinttiä alkuperäiskielellä. Joskin lipunmyyjä meille lippuja hakiessa sanoi, että sehän on saksaksi, kun ilmoitin mihin näytökseen oltiin menossa. Olin vähän äimänä ja taisin sitten kysyä että koskas se englanninkielinen sitten menee, mihin en kuitenkaan saanut vastausta. Liput ojennettiin meille siihen alunperinkin haluamaamme näytökseen. Kysyin, että onko tämä nyt englanniksi vai ei. On. Hohoho!

Sehän oli ihan hyvä! Olin etukäteen aika varma, että taas nukahtaisin kuitenkin, kun vähän väsytti, mutta se jäikin sitten vaan pienen silmien ummistelun tasolle.

Kohti Mehringdammia. Käveltiin ympäriinsä etsien taas drinksu/ruokapaikkaa. Happy hour löytyi tällä kertaa meksikolaisesta ravintolasta nimeltään Lone Star Taqueria.
Valitsin kyllä sillä kertaa ihan vääränlaisen drinkin. Pink Floyd oli kookosmaitoineen ja kermoineen varsin äitelä. Ei helpottanut ollenkaan inhaa olotilaa, jonka olin aiheuttanut ahtamalla mahaani melkoisen määrän sipsejä ja keksejä.

Well, drinkkien jälkeen päästiin siihen helpoimpaan vaiheeseen eli ruokapaikan etsimiseen ;)Kyllähän me melkoinen matka käveltiin, kunnes päätettiin ottaa bussi ja mennä suosiolla Hannibaliin.

Hannibalin pähkinäkana on kyllä aina hyvää. Tosin olihan tuo aika raskas setti, etenkin kun olo oli entuudestaan raskas. No, selvisin kuitenkin. Palanpainikkeeksi nautittu rooibostee helpotti. Kunhan vähän oltiin odotettu ruuan laskeutumista vatsaan, pystyttiin vierimään kohti kotia ja petiä.
Translation: On day 2 I met Mikko and his parents at Potsdamer Platz. Lots of Chistmas spirit there. Before going to the movies to watch Tintin 3D, we ate currywurst and drank glühwein. After Tintin it was time for cocktails and food and some walking there between :)

2 kommenttia :

  1. Inhottavan muovinen joulumaa...
    Ei tämmöiseen pohjoisen peikkoon oikein iske. Mut sulla on (taas) ihanat kengät! :)

    -Milja

    VastaaPoista
  2. Nojoo, tuommosia nuo vähän tuppaa olemaan :/ siinä on joku lego-maa vieressä. Jeah, ne on ne min Bronxit mitkä sain taas käyttöön kun kävin kalliilla korjauttamassa vetskarin. Pitää olla varovaisempi vastaisuudessa :)

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>