torstai 8. joulukuuta 2011K&V in Berlin 1/4

Seuraa jatkosarja. Mikon vanhemmat kävivät nimittäin viime viikolla Berliinissä. Neljään päivään mahtui paljon hauskuuksia ja kuvattavaa.

Ensimmäisenä päivänä suunnistin bänditreeneistä Ku'dammille, jossa treffasin muut. Oli kylmä, joten käveltiin Europa-Centerin halki. Löydettiin alakerrasta irkkupubi, jossa päätettiin käydä lasillisilla. Heti ovella meitä tervehti naistyötekijä suomeksi. Oltiin vähän että whaaat, mutta selitys seurasi heti perään: oli nähnyt minut ja Mikon Artenschutzteatterin jamitteluillassa, tiesi että ollaan Suomesta ja osasi sanoa hyvää päivää.
Aika hintava paikka, mutta niinhän sitä on tuolla alueella. Ihan viihtyisä kyllä. Tuli vähän ruotsinlaiva-fiilis jostain syystä.

Jatkettiin matkaa itään ja päädyttiin etsimään drinkkibaaria/ruokapaikkaa Nollendorfplatzin kupeesta. Oli tietysti vähän hankaluuksia löytää sopivaa paikkaa, joka olisi viihtyisä ja ei liian kallis, mutta aika pian sitten kuitenkin bongattiin cocktailbaari Nachbar, jossa oli häppärit.
Vähän kummallisen pitkulainen paikka, mutta drinkit oli tosi hyviä! Ainakin mun mojito, muista ei tietoa.

Siitä läheltä löytyi Steineck-niminen ravintola, jossa päätettiin syödä. Kyllähän siinä vaiheessa jo nälättikin.
Otin jotain kanaa ja pinaattia, ihan kelpo annos oli, ei moitteita. Ihan ystävällistä oli palvelukin. Tarjoilija vaan lopuksi alkoi heittää are you finished/Finnish -läppää, kun oli kuullut, että ollaan Suomesta. Ja alkoi sitä sitten vielä selittämään, kun reagoin vain hymähtämällä.

Jatkettiin kulkua kohti vieraiden hotellia. Matkalla pysähdyttiin Zum Bierpunkt -nimiseen baariin. Sen verran vetoava nimi oli.

Siellä oli jukeboksi, mutta vähän liian nykyaikainen kyllä, ei missään nimessä vedä vertoja Zur Quellelle ;) Täälläkin joku vanhempi saksalainen mies tuli kysymään, että ollaanko suomesta ja alkoi siinä sujuvasti ääntäen luettelemaan suomalaisia kaupunkeja, joissa on käynyt. Kertoi käyneensä kaikkialla ja hyvin kattava lista olikin!

Parien juomien ja biisien jälkeen käytiin saattamassa K&V hotellille. Oikein viihtyisän näköinen oli huone Metropolitan Hansa -hotellissa.

Sitten unille, että jaksoi jatkaa puuhastelua seuraavana päivänä ...


Translation: Mikko's parents visited Berlin last week for a couple of days. On our first day we enjoyed each other's company and some drinks in an Irish pub, in a cocktail bar and in a typical German pub. In between we of course also ate something. Before going home to sleep we guided them to their hotel, which seemed nice.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>