tiistai 20. joulukuuta 2011Antoisa shoppailureissu med Tiia


Viikko sitten päätettiin Tiian kanssa lähteä vähän kiertelemään kirppareita! Ensimmäinen etappi oli Nollendorfplatzin lähistöllä sijaitseva Garage, jossa vaatteita voi ostaa kilohinnalla 14,99. Myös yksittäin hinnoiteltuja kappaleita oli tarjolla. Keskiviikkoisin klo 11-13 happy hour eli -30% alennus hinnoista.Vaaterekkejä oli silmänkantamattomiin (no melkein). Yleisilme oli värikäs ja kiinnostava, mutta kun niitä kledjuja alkoi selailemaan, ei sieltä sitten mitään löytynytkään. Todettiin vaan, että vähän liian retroja, eli rumia.Hypättiin tyhjin käsin bussiin, joka vei meidät Mehringdammille.Siellä meitä odotti ensimmäisenä Checkpoint 2nd hand -kauppa, jossa myydään käytettyjen vaatteiden lisäksi myös mm. Desigual-merkkiä alennettuun hintaan. Kivoja juttuja osui tälläkin kertaa silmiin ja hyppysiin, mutta budjettini ollessa olematon ei tuoltakaan tarttunut mitään mukaan. Kivoimmat hommelit kun kuitenkin maksoi ihan kiitettävästi.Oikeastaan olin vähän henkselien toivossa vienyt meidät tuonne, mutta ei siellä enää ollut kuin muutama hassu. Höh. Jatkettiin katua eteenpäin ja käännyttiin Bergmannstrasselle Coloursiin (samalta nettisivulta löytyy kuin Garagekin). Jossa myös samat kilohintasysteemit jne. Happy hour tiistaisin.Yhtä keltaista hametta kävin sovittamassa, mutta eihän se nyt hyvä ollut tietenkään. Jatkettiin matkaa eteenpäin ja iloksemme huomattiin, että samalla kadulla oli Gurun sivuliike, eli pikku-Guru, jonka olemassaolosta ei oltukaan oltu tietoisia.
Molemmat lamput voisin huolia tulevaisuuden kotiini!Tiia osti rahapussin. Jatkettiin bussilla Oranienstrasselle, jossa käytiin kuolaamassa sukkahousuja Yellowgelbissä ja viereisessä villa/sukkahousu-kaupassa ja hakemassa vähän herkkusuitsukkeita siitä läheisestä hippikaupasta (jonka vaatteet on kuitenkin liian hippejä: niitä sellaisia suippohuppuisia ja leveähihaisia metsänpeikko -roolivaatteita). Nälkä yllätti ja sade yltyi - päätettiin poiketa Kreuzburgeriin lounaalle.
Tiia otti haloumiburgerin, jos nyt oikein muistelen, ja omalle lautaselleni päätyi vegeburrito, joka sisälsi ainakin papumössöä, kesäkurpitsaa ja munakoisoa. Oikein hyvää ja täyttävää oli. Suosittelen!Kauflandiin piti vielä päästä, kun suunnitelmissa oli viedä pari pulloa mettä eli hunajaviiniä Suomeen. Punnittiin vaihtoehtoja ja päädyttiin Neuköllnin Arkadeniin, koska se olisi lähellä U-Bahnia (ei kastuttaisi) ja siellä voitaisiin vielä käydä tsekkailemassa vähän kauppojen tarjontaa.Nojoo, eihän sitä sitten sieltäkään tullut mitään ostettua. Yhtä kivaa ale-riepua olin kyllä jo New Yorkerissa kiikuttamassa kassalle, mutta sitten päätinkin etten jaksa jonottaa. Se oli kyllä kiva teltta. Toivottavasti joulun jälkeen löytyisi jostain New Yorkerista vielä halvemmalla. Suoritettiin Kaufland ja sen jälkeen vielä Rossmanista pari pakollista kosmetiikkahankintaa ja juomista - karsee jano oli.Kivaa, en tiennytkään, että näitä mahtavia Arizona-jääteitä saa tolkissäkin. Ja oli muuten aika hitsin paljon halvempaa kuin Norjassa, jossa tutustuin tuohon hunajaiseen vihreään jääteehen.


Illalla tehtiin kotona vielä herkkuillallista, nimittäin mausteista keittoa paahdetusta kukkakaalista kera päärynä-vuohenjuustoleipien. Reseptit suoraan jostain vuoden takaisesta Trendistä.
Väliaikamusiikkia
Ja vihdoin valmista! Erityisesti tuo leipä kuulosti epäilyttävältä, mutta olikin ihan tosi hyvää! Kiva vielä tässä vaiheessa elämää kokea jotain uusia (saati vielä hyviäkin!) makuelämyksiä :)

Translation: Week ago we went shopping with Tiia. Our route included lots of second hand stores, lunch at Kreuzburger and in the end Arkaden shopping mall at Neukölln. However, we didn't buy actually anything :D In the evening we cooked amazing dinner: soup made of roasted cauliflower with warm bread of pear, chèvre cheese and mustard. Might sound a bit odd, but it was delicious!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>