tiistai 8. marraskuuta 2011Suloinen syksy


Anteeksi kuvapaljous, mutta olen tässä pohdinnoissani päätynyt siihen lopputulokseen, että lempivuodenaikani taitaa olla syksy! Nyt näyttää puut jo aika alastomilta, mutta vielä viikko sitten oli tällaista:Lähdin kävelylle ja päädyin kiertelemään taas satumaista taikametsääni Tiergartenia. Jälleen löytyi uusi ihastuttava reitti. Olin haltioissani luonnon kauneudesta. Voiko parempaa ollankaan! Olin matkalla ilmoittautumaan saksakokeeseen, mutta päätin kääntyä ovella kun huomasin edelläni olevan yli sata henkilöä. Niin kaunista päivää ei sisätiloissa tuhlattaisi! Jatkoin kävelyä Katrille ja lähdettiin käymään turkkilaistorilla, josta raahattiin koteihimme kaksin käsin vihenneksia ja hedelmiä ja siinä välissä syötiin makalit ja falafelit tanskalaisen pojun kitaramusiikin tahdissa. Mietittiin, että harvoinpa sitä tulee marraskuussa istuttua maassa lehtien päällä.

Translation:
Sorry - so many pictures, but I think that autumn has officially become my favourite season! Love, love love! Week ago I was walking in Tiergarten and then we traveled to the turkish market with Katri. We just thought that it doesn't happen that often that one can sit on the ground in November!

6 kommenttia :

 1. Ihania luontokuvia :) Alkusyksy on kyllä upeaa aikaa kun puut ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. Noora Von Hakk: Kiitos! :---)

  Jonna: Kiitoksia. Sit vielä kun aurinko paistaa niin kaikki värit on vaan ihan uskomattoman kauniita! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :) Mitä muuten tuo pinkki/violetti juttu tuossa viimesessä ruokakuvassa on?

  VastaaPoista
 4. Kiitti :) Sitä mäkin olen vähän ihmetellyt. Joku saksalainen kaveri arveli sen olevan retikkaa vai mitä ihmettä. Sitä aina saa tuommosten arabi-ruokien yhteydessä. Aika ovelan makuista mutta jotenkin koukuttavaa. Missään kaupassa en moista oo ees nähnyt.

  VastaaPoista
 5. Hmm oiskohan se tää watermelon radish https://www.google.com/search?q=watermelon+radish&oe=utf-8&rls=org.mozilla:fi:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=638&sei=%20_Ei6Tp6TKNDHtAah853nBg

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>