sunnuntai 20. marraskuuta 2011Läskeilyä / Väärinpäin


Viikko sitten perjantaina kutsu kävi illallistamaan. Mikäpäs sen parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin istua valmiiseen pöytään. Suunnattiin siis Katrille ja Janille, jossa myös suomivieraat Elina ja Tuomas meitä odottelivat.Katri oli kattanut pyödän komeaksi.


Ja Jani kokannut maittavaa kanaa intialaisittain.


Jälkkäriksi oli vaatimattomasti juustotarj... pöytä!

Mässäilyn lomassa oli hyvä kellahtaa vähän sohvalle katsomaan Big Brotheria, nukahtaa, ja jatkaa herättyään syöpöttelyä.Seuraavana päivänä otettiin kohteeksi "väärinpäinbaari" Madame Claude Kreuzbergissä. Idea määränpäällemme oltiin saatu alternative Berlin -sivustolta, jossa pubcrawlin yhteydessä mainittiin upside down baari ja slideshowssa pyöri kuva tosi kivan näköisestä paikasta, jossa kasvaa isoja kärpässieniä katossa. Yhdistettiin sitten mielissämme nämä kaksi ja googletettiin upside down bar Berlin, jolloin selkeäksi tulokseksi saatiin Madame Claude. No, olin vähän pettynyt, kun kyseessä ei ollutkaan se taikametsäpaikka, mutta ihan hauska dekotus kuitenkin oli sielläkin.


Lauantai-ilta Kreuzbergin baarissa. Ei oikein mun juttu. Porukkaa oli ihan liikaa enkä tuntenut oloani täydelliseksi edes parin viinilasin jälkeen. Niinpä yhteistuumin päätettiin siirtyä Kapsulle ja Janille istumaan iltaa väljemmin ja pelaamaan pullonpyöritystä :DP.S. Se sienipaikka on paikannettu. Sinne pitää päästä mitä pikimmiten käymään!


Translation: Last week on Friday we had an amazing dinner at Katri's and Jani's. On Saturday we went to Madame Claude, upside down bar In Kreuzberg, which however wasn't the place we were thinking of (looking for the bar with mushrooms hanging from the ceiling, which I now have located). Anyways the decoration was fun. It was just so full on a Saturday night (surprise, surpsrise!) that after couple of drinks we decided to continue our night at Katri's and Jani's where there was more space :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>