maanantai 14. marraskuuta 2011Kellaribileet ft. ysärit ja sauna


Viime viikon lauantaina kävi kutsu Berliinin B-alueelle kellaribileisiin, joissa olisi sauna. Ei paljoa olisi huvittanut liikkua, kun edellisenä päivänä olin kutsunut alakerran naapurit illalliselle, joka jatkui seurustellen ja viiniä juoden johonkin viiteen asti. Saunan tähden päätin kuitenkin vaivautua liikkeelle.

Treffattiin Katri ja Jani ja suunnistettiin kohti sitä paikkaa. Hiljaista ja hienoa oli sillä seudulla. Lopulta löydettiin kyseinen omakotitalo. Kellarissa meitä odottelikin ex-kämppis, pari kaveriaan, melkoinen hittiputki, sekä aikamoinen kasa alkoholijuomia.Juu. Ex-kämppis oli kuulemma sanonut, että musa ei olisi mitään hyvää, mutta että sauna löytyisi. Vielä mitä! Minähän tykkään ysäreistä (toisin kuin hän - aiheesta on keskusteltu:)). Siinä sitten musiikkikokoelmasta villiinnyin niin, että meinasin jättää koko saunan välistä, mutta lopulta päätin käydä yksissä löylyissä siinä deejeilyn lomassa. Semmoinen pieni koppihan se oli, mutta ihmeellisen hyvät, kosteat löylyt oli. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt.

Kellarihengailu jatkui laulaen, tanssien ja juoden johonkin viiteen asti. Ainiin, taisi joku saunapoppoo käydä yöllisellä viuhahduksellakin hienostonaapurustossa. Siitä jatkettiin vielä piruuttain Zur Quelleen yksille. Aikamoista. Huhhuh! Olipas hauskaa, ja se kyllä tuntui seuraavana päivänä. Ehkä sitä seuraavanakin. No, ei sitä joka päivä (tai edes vuosi) tule ysäreitä luukutettua noin antaumuksella!
Loppukevennykseksi pikku laulu, jonka soitin/lauloin isänpäivätervehdykseksi :)Huomatkaa tuolin hieno narina-feat!


Translation: Last week's Saturday was wicked. We had been invited to a little basement party that included lots of booze, best tunes from the 90s and sauna! What a surprisingly fun night :)

2 kommenttia :

  1. No kiva ku joku on noin pirun lahjakas, wautsi, jälleen kerran! <3 Ja ysärit rulez kyl xD

    VastaaPoista
  2. No jaa no juu, kiva kiva :) Kiitos kehuista huimista!

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>