perjantai 4. marraskuuta 2011Dinner Party


Viime viikolla meidät oli kutsuttu vegaaniselle illalliselle ystäviemme luo. Emäntä oli päätynyt meksikolaiseen menuun, mitä tulisen ruuan ystävänä en yhtään pannut pahakseni :)Itsevalmistetut guacamole ja salsa olivat molemmat herkullisia. Persoonallisen tatsin molempiin toi tuore korianteri.Mutta tämä se vasta hyvää olikin. Joskus ennenkin olen päässyt kyseisen kokin hummusta maistelemaan ja edelleenkin parasta ever!Alkudrinkiksi ihan oikeaa shamppanjaa, wooh! Kohotettiin malja ystävyydelle ja menestykselle.Pääruuaksi fajitaksia. Lämmin mössö oli tehty mustapavuista, mikä oli varsin kiinnostava tuttavuus. En muistä että olisin koskaan aikaisemmin syönyt niitä. Herkullista oli, ja täyttävää! Juuri ja juuri sai yhden letun upotettua.Jälkkäriksi suklaa-muffinseja suklaakastikkeella. Suklaa ja chili se kyllä on hyvä yhdistelmä. Eikä tuntunut niin tukuisalta kun välillä otti pikku haukun chilistä.Illallisen jälkeen lähdettiin kaupungille, missä tavattiin toisia kavereita. Suuntana oli Golden Gate, muta sitä ennen käytiin yksillä siinä Hackescher Marktin kupeessa paikassa, jonka nimeä en tiedäkään, mutta ilmeisesti se on Eschloraque. Löytyy Rosenthaler Strassen eräältä sisäpihalta. Kiva alternative-paikka ja hienot dekot.


Photo: Mikko


Ilta tosiaan jatkui Golden Gateen, jossa juotiin skinny bitchejä (vodkaa, mineraalivettä ja sitruunaa. Tosin ensimmäinen versio jostain syystä sisälsi appelsiinia ja se oli vähän eklig) ja tanssitiin hyvää musaa, jota suomalainen deejii pyöritti!


Translation: Last week we had a super tasty vegan mexican dinner at our friends. We toasted real champagne to friendship and success and enjoyed salsa, guacamole (both seasoned with fresh coriander) and hummus for starters, fajitas with black beans as a main dish and chokolate muffins for dessert. Our night continued to Eschloraque bar and Golden Gate, where we danced good music played by a Finnish dj (nice coincidence) and drank skinny bitches (vodka, mineralwater, lemon. Although our first ones contained orange instead of lemon...) Great night!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>