lauantai 26. marraskuuta 2011Asuäänestys 06/2011Tulokset1. Bohemian Medieval - 22 ääntä (33%)


Kyllähän se näyttää kivalta, mutta joku tuossa paidassa on, ettei se tunnu niin ihanteelliselta. Materiaali ei laskeudu, kaula-aukko ehkä vähän liian tiukka omaan makuuni, ja rintojen kohdalta kiristää. Mutta kyllä siitä silti tykkään. Niinkun ilmeisesti tekin.


2. Magdaleena - 16 ääntä (24%)


Tuo on kyllä hirmu kiva mekko, harmi ettei ole oma. Asuhan on simppeli, mutta toimiva kenkiä myöten. Niin siis oikeastihan tuota mekkoa kuuluisi tietysti (kai?) pitää ylempänä, mutta kun olkaimia voi kerran säätää, niin keksin laskea sen noin alemmas.


Jaettu 3 . Sukkahousulääkäri ja Kissan pissa - 15 ääntä (23%)


New Yorkerin aletopit kipusivat hienosti kolmannelle sijalle. Molemmat mukavia, mutkattomia asuja, jos minulta kysytään.


Jaettu 5. LähdeLook ja Lady in Red - 11 ääntä (16%)


LähdeLook on tosi perus, mutta juu siis ihan ookoo. Punainen nainen taas on minusta tosi upea. Eritoten tuo buutsien ja mekon yhdistelmä on nerokas. Sääli ettei ole kummatkaan omia. Oikeastaan olisin Ladylle odottanut enemmänkin ääniä. Ehkä kuva ei ole paras mahdollinen.


7. Some Illuminati Bitch - 9 ääntä (13%)


Ainiin tuotakin hametta vois kaivella taas käyttöön. Mukava cityasu, kun siihen yhdistää neutraaleja ja maanläheisiä sävyjä.


Jaettu 8. Sisyphos ja Funky Vibes - 8 ääntä (12%)


En näistäkään mitään vikaa löydä, paitsi ehkä Sisyphoksessa huonolaatuinen kuva. Mutta tällä kertaa olikin paljon hyviä asuja arviotavana.


10. At the Wedding - 6 ääntä (9%)


Hehe, ihan hauskaa, että tämä virallisempi asu jäi vikaksi. Tyylikäs kyllä juu, mutta siihen se sitten kai jääkin.


Ei nyt oikein paljoa irronnut kommentoitavaa tällä kertaa. Kertokaa te, mitä mieltä olitte ehdokkaista ja tuloksista! En edes enää muista mille annoin oman ääneni, mutta veikkaan, että Lady in Redille ja Sisyphokselle.


Thanks for voting! :)

4 kommenttia :

 1. Ekat asut on kyllä superihania, hyvä idea toi että säätää olkaimet pidemmiksi, näyttää hyvältä noin!

  VastaaPoista
 2. Joo joskus on kiva ja jopa ilmeisen kannattavaa väännellä vaateita päällään :)

  VastaaPoista
 3. Sisyphos oli mun ehdoton suokkari! Ja mie en näe oikeestaan tossa punasessa mekossa mitään erikoisen upea. Ihan kiva mutta nii :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla :) Mulla onkin vähän eri perusteet antaa pisteitä, kun tiedän miltä asut tuntuu päällä ja minkälaisen fiiliksen ne herättää. Tuossa punasessa oli tosi kiva olla kun olo oli mukava ja seksy yhtäaikaa.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>