perjantai 14. lokakuuta 2011You only see what your eyes want to see


Ystävällä oli synttärit, joiden teemana oli Madonna! En miettinyt paljon hetkeä pidempään mikä Madonna olisin, sillä ylivoimainen lempparini on Ray of Light -Madonna - niin musiikillisesti kuin tyylillisestikin.

Mustat hiukset löytyi onneksi valmiiksi päästä. Henna-tatuoijaa ei sen sijaan löytynyt, joten jouduin turvautumaan permanenttitussiin:


Madonnan Frozen-kädet vaikutti vähän turhan tylsiltä omaan makuun, joten googlettelin itselleni kivemmat. Lopulta parhaimmat kädet löytyi täältä. Eihän tuo tussin jälki todellakaan pärjää hennalle, mutta menetteli kuitenkin hämärissä olosuhteissa.
Frozen-videosta inspiroituneena jätin eteen muutaman pitkän hiussuortuvan (eli pötkön) ja takaraivolle solmin sotkuisen nutturan. Päälleni puin mustan olkaimettoman mekon, sen alle pitkän mustan hameen ja päälle säären puoliväliin ylettyvän läpikuultavan hameen. Vyötärölle kieputin kullansävyisiä koristeellisia paketointinauhoja ja kaulaan ripustin muutaman pitkän korun.


Photo: Katri

Photo: Katri

Ihan jees asu se oli, kun pari tyyppiä jopa osasi yhdistää.


Photo: Katri

Photo: Katri

Photo: Katri


Kiinnostaisi kovin tietää, mikä teidän lemppari-Madonna on. Niin musiikillisesti kuin tyylillisestikin. Kertokaa! :)
Tuolta levyltä olisin voinut valita minkä vaan kappaleen, mutta laitoinpa perjantain kunniaksi kivan tanssibiisin :)


Translation: My friend had a birthday party where the theme was Madonna! I didn't have to think long how to dress up. Ray of Light -Madonna is my ultimate favourite, both musically and stylewise. Since I didn't find anyone who could make me henna-tattoos I had to use permanent marker - not that cool at all, but quite all right in a dark bar ;) Who's your favourite Madonna?

5 kommenttia :

 1. Ehdottomasti Ray of Light on myös mun lemppari! Tyylillisesti, musiikillisesti. Frozen video on niiiin kaunis :) Hyvin kanavoit sitä asullasi, kampauksella ja tussihennalla! Aika näppärä idea muuten, tussilla vain menemään :P Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Mä rakastan just Frozenia, se musavideo on todella kaunis ja Madonnalla on ihanat vaatteet <3

  VastaaPoista
 3. Bhakti Omwoods: Niin on! :) Kiitos paljon, jee, kiva että välittyi :) Tussi muuten ihan jees, mutta käsiä kun kuitenkin tuli pestyä niin aika nopeasti kuluu pois tuollainen permanenttitussikin, etenkin kämmenistä.

  Leena: Kiva kuulla että ollaan samalla puolella :) Kaunis on biisikin!

  VastaaPoista
 4. Mun täytyy myöntää, että eniten Madonnan tuotannosta on uponnut tuo Confessions on a dancefloor. Enpä sitten tiedä, miten sitäkin pitäisi sitten tulkita. Ja tämä lemppari on sitten ihan musiikillinen; ne jumppatrikoot ei kuulu suosikkeihin :)

  Muistan nuorempana kääntäneeni mieluusti toisen kanavan jos Frozen pärähti soimaan. Se ei sitten toiminu mulle silloin tuoreeltaan mitenkään.. Nykyään ehkä jo paremmin.

  VastaaPoista
 5. Mä on tuota uudempaa tuotantoa olekaan kunnolla kuunnellut. Jotenkin Ray of Lightin jälkeinen Cowboy-Madonna ei vaan innostanut ja siihen se siten jäi. Mut tuolta mainitsemaltasi levyltä joitakin biisejä luonnollisesti oon kuullut, pitääpä laittaakin koko levy seuraavaksi soittoon!

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>