tiistai 18. lokakuuta 2011Syysvarustus


Silloin kun olin vielä koululainen, muistan kuinka syksy tuoksui uusilta vaatteilta. Tuona vuodenaikana saatiin valita uusia kouluvaatteita katalogeista. Nyttemmin en ole enää vaatteita tilaillut. Sen sijaan niitä on kiva vastaanottaa :)


Takki ja laukku ystävien poistoista. (Lisäksi sieltä löytyi mm. ruskea jättihuppari, mukava kotisvetari, jumppahousut, musta kivakuvioinen (jumppa-)T-paita, jumppashortisit, ruskeasävyinen kaulaliina, pari isoa miesten kauluspaitaa (vaalea ja violetti-siniraitainen) ja mitä kaikkea muuta...)


Project polkupyörän kunnostus saatiin vihdoin hoidettua pois alta, kiitos G:n asiantuntevalle avulle. Olin korjauttanut pyöräliikeessä takakumin hintaan 17 euroa. Olivat vaihtaneen sisäkumin vaan ja niinpä muutaman viikon kuluttua tilanne oli aivan sama kuin ennenkin: ilmat pysyivät about tunnin verran sisällä. Rasittavaa.No, nyt käytiin G:n kanssa vähän Pfenniglandissa shoppailemassa. Ostettiin molempiin renkaisiin uudet (itsestäänkorjautuvat) sisäkumit ja ulkokumit. Lisäksi vielä uudet jarrupalat ja työkalusetti pyöränkorjaukseen. Hintaa tuli alle 30 €.

Parkkeerattiin lähimpään puistoon ja ruvettiin hommiin. Vähän oli hankaluuksia renkaidenirrottamisessa. Ähellettiin mutterien kanssa varmaan puolisentuntia, kun G sitten päätti lähteä pyytämään viereisestä pyöräkaupasta löystyttämisapua. No, siitä se homma sitten etenikin mallikkaasti, mulle vaan tuli kiire töihin ja G lupasi hoidella pyörän loppuun.Seuraavana päivänä mua odottelikin ihan uudenveroinen fillari! G oli vielä käynyt ostamassa siihen uudet sarvipehmusteet, polkimet, ja korin! Lisäksi minulle lahjoitettiin pumppu ja suihkutettavaa öljyä ketjuihin. Kyllä kelpasi! Hihih!Aurinko paistelee taas ja lämpötilan on luvattu tänään kohoavan 18 asteeseen. Tässä punnitsen lähtisinkö pyöräilemään turkkilaismarketille vihannesostoksille vai kävisinkö ensin kuntosalilla, jonka jäseneksi juuri liityin. Kun mentiin Katrin kanssa viime viikolla kokeilemaan läheisen salin laitteita, päästiin heti täyttelemään jotain lomakkeita, meistä otettiin valokuvat ja saatiin jäsenkortit, joilla 8 päivää saisi testata salia ilmaiseksi. No, ei meille sitten kuitenkaan kerrottu että niinä 8 päivänä saisi testata vain pari kertaa. Sunnuntaina sitten kummastelin miksen päässyt kortillani sisään. Syy selvisi ja päätin samantien sitten aktivoida kortin uudelleen liittymällä jäseneksi, kun kuitenkin aika halvat hinnat kyseisessä paikassa, jotain 17 euroa per kuukausi (plus parikymppiä vuosimaksua). Nyt pitää sitten vaan jatkaa samaa tahtia - joka toinen päivä olen käynyt kuntoilemassa.


Translation: I have a new autumn jacket and a bag - got both for free from a friend :) We fixed my bike with G - now it's like new! I became a member of a gym, that's exciting. Now I'm planning on going there to do some workout and then bicycle to a turkish market to buy some veggies before going to band practice in the evening. Have a nice day!

2 kommenttia :

  1. Jos tuo ensimmäinen kuva päätyy joskus asuäänestykseen, niin se saa ääneni. Ihan loistava kokonaisuus!

    VastaaPoista
  2. Kiva kiitos :) Vähän kyllä epäilen, kun siinä ei näy koko tyttö, mutta katsotaan.

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>