keskiviikko 26. lokakuuta 2011



Pumpkin Thai


  • paketillinen maustamatonta broileria
  • semmoinen oranssi, vauvan pään kokoinen kurpitsa
  • keltainen ja punainen paprika
  • punaista currytahnaa
  • 1 tlk kookosmaitoa (+ 1 tlk vettä)
  • kalaöljyä
  • ripaus sokeria
  • tuoretta (thai)basilikaa
  • vähän suolaa ja mustapippuria


Thairuuasta ei ikinä tule kotona niin hyvää kuin ravintolassa, mutta tämä oli varsin kelvollista. Resepti tätä mukaillen. Kaffirlehtiä mulla ei ollut. Pitäisi varmaan hankkia. Suolaa ja pippuria oli vaan pakko taipua lopussa laittamaan, kun en saanut makua kohdalleen. Punaista currytahnaa laitoin tosi reilulla kädellä. Ja ihan maukastahan tuo olikin basmatiriisin kautta nautittuna. Erilaista vaan kun raflassa.



Kurpitsansiemenet paahdoin oliiviöljyssä ja rouhin päälle merisuolaa ja mustapippuria. Mukavaa naposteltavaa esim weinschorlen kanssa :)


Translation: I made thai food with chicken, bell pepper, pumpkin, red curry, coconut milk - tasty! Not the same as in a thai restaurant but good. And when you make food with pumpkin you get some seeds at the same price :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>