sunnuntai 16. lokakuuta 2011



Pari helppoa hyvää muistiin



Tomaattinen tonnikala-paprikakastike kera basmatiriisin


Purkki tonnikalaa vedessä, pieni punasipuli, puoli purkkia bambunversoja, keltainen ja punainen paprika, tölkki tomaattimurskaa (tai "passierte Tomaten"), loraus ruokakermaa, suolaa, pippuria, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, pizzamaustetta ja tuoretta basilikaa. Ihan jees sapuska.


Meksikolainen thaikku


Vaan tämä pikaruoka se vasta herkkua olikin. 3 köntsää kiinalaisia Mie-nuudeleita al dente valmistettuna, 2 pkt katkarapuja, meksikolainen pakastepussi (punaisia papuja, maissia, vihreitä papuja, pikkumaisseja, paprikaa (ainakin) meksikolaisesti maustettuna), tlk kookosmaitoa, merisuolaa, mustapippuria, currya, soijakastiketta ja kukkosoosia (sitä punaista tulista mitä on isoissa pulloissa kiinalaisissa ja thai-rafloissa). Wow! Enpä olisi uskonut kuinka maukas multikulti-mättö noista syntyikään!


Translation: Couple of simple, delicious multiculti dishes: 1) tuna, bell peppers and bamboo shoots in a tomato-basil sauce with basmati rice. 2) shrimps, mexican vegetable mix (á la Netto), chinese noodles, coconut milk, salt, pepper, curry, soy sauce and chili sauce. Tasty!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>