maanantai 31. lokakuuta 2011Nothing's gonna change my world


Onnistunutta keikkaa seuraavana aamuna ani varhain vanhempani saapuivat Berliiniin. Hyppäsin pyörän selkään puolen päivän tienoolla ja liityin seuraan. Aurinko paistoi komeasti, joten nautittiin terassioluet.


Photo: Antti A

Käytiin tsekkaamassa hotellihuone. Ihan mukava oli. Iloitsin kovin vihdoinkin Berliiniin saapuvista siivistäni, jotka ovat olleet liian isot mihinkään laukkuun. Hymyä vahvisti myös ruispalat, aura, ja yli kymmenen chilituna-purkkia. Jee! Ainiin, ja maamon vanhat nahkahousut!


Photo: Antti A

Nautiittiin vähän leipää ja homejuustoa kera viinin ja tilattiin taksi, mikä olikin vähän haastavampaa, sillä mukanani oli pyörä. Pyysin respaa tilaamaan taksin kolmelle hengelle ja pyörälle, niinkuin hän todistetusti tekikin, mutta silti ei meinannut onnistua. Liian pieni auto tuli ensiksi, mutta lopulta sitten saatiin riittävän tilava ja suunnattiin meille.


Photo: Antti A

Tarjosin lounaaksi punajuurikeittoa. Jälkiruuaksi mentiin mihinkäs muualle kuin Zur Qulleen nauttimaan virvokkeita ja soittamaan jukeboksia, kunnes tuli aika lähteä kohti Artenschutztheateria, jossa olin bongannut Beatles-coverbändin soittavaksi.

Photo: Antti A

Photo: Antti A

Photo: Antti A


Rubber Soul soitti ihan mielettömän hyvin. Laulettiin ja tanssittiin ja iloittiin PALJON! Jopa itkin kun soittivat Blackbirdin niin kauniisti. Sitä en kyllä tajua, miten minä sinne lavalle päädyin, mutta jostain syystä niin kävi.


Photo: Antti A


Photo: Antti A

Parissa biisissä kävin fiittaamassa, vaikken niitä kunnolla osannutkaan. Hohoh, voih. Nokun jotenkin siinä ensimmäisellä tauolla juttelin jonkun jäsenen kanssa ja jostain syystä niillä oli settilista siinä esillä, jota siinä sekavassa tilassa luin kuin karaokelistaa. Hmm.


Photo: Antti A


Photo: Antti A

No sitten keikan jälkeen vielä vähän jutskailtiin siinä ja jamiteltiin. Se meni sentäs hyvin, vedettiin ex tempore pianoversio Child is my namesta ja jotain improiltiin.Hirmu kiva päivä ja ilta, ei voi muuta sanoa!


Translation: My parents arrived in Berlin early on the next day from my gig. It was sunny so we enjoyed beers on terrace before checking their hotel room. Then took a taxi (which was difficult to get having my bike with!) to our place where I served some lunch. Some beers at Zur Quelle until it was already time to head to Artenschutztheater, where an amazing Beatles -coverband Rubber Soul was playing. We had so much fun! Danced, sang, laughed and even cried being so touched. I don't really understand what happened but at some point I was also on stage singing... although I didn't know the songs that well... oh no! But all in all, what a night!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>