torstai 20. lokakuuta 2011Asuäänestys 5/2011 Tulokset1. Jem Intro - 22 ääntä (38%)


Mukavaa että tämä voitti! Asun kulmakivi on yllättäen tuo epämääräisen värinen huivi, joka upeasti yhdistää mekon ja tukkavärin toisiinsa. Muuten ei toimisi lainkaan noin hyvin. Meikkikin oli kiva ja kaulakoru piste iin päälle.


2. She's Got The Power - 15 ääntä (26%)


Simppelin tyylikäs kokonaisuus. Ei voi pahasti mennä pieleen jos yhdistelee mustaa, valkoista ja harmaata ja selkeitä linjoja ja lisää siihen ripauksia jotain kivaa, kuten kuviolliset sukkikset ja vaaleanpunaisen nauhan.


Jaettu 3. Like a Dream ja Music Is Magic - 10 ääntä (17%)


No nämä nyt on tällaisia perus "matkalla"-asuja. Ihan kivoja kyllä, ei siinä mitään. Ja oikein mukavia päälläkin!


Jaettu 5. Jealousy ja Show Me the Way - 8 ääntä (14%)


Vasemman puoleisessa helmojen pituus vähän arveluttaa. Oikeanpuoleisessa tuo kapeimman kohdan peittävä takki saa minut näyttämään melkoiselta pötkylältä. Siinä mielipiteeni. Ihme että nämä saivat näinkin paljon ääniä, vaikkakin siis onhan noissa ihan potentiaalia.


7. Click/Clash - 5 ääntä (8%)


Olisikohan se tuo hame, mikä olisi voinut olla eri. Kun periaatteessahan tämä on ihan näppärä asu kyllä. Tai kenties tympeä ilme on karsinut pisteitä.


8. I Got My Eye on You - 3 ääntä (5%)


Sinänsä yllätys, kun muistaakseni tuo kolttu pärjäsi jossain toisessa äänestyksessä ihan kivasti. Hmm, ehkä tässä sitten on kokonaisuus vähän turhan sekava.


Thanks for voting!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>