torstai 1. syyskuuta 2011Sateen jälkeen


Minigolfin jälkeen juotiin kisajuomat siinä ulkosalla. Sataa ripsautti pikkaisen, jonka jälkeen ilma oli mitä mielenkiintoisin - mahtavat värit ja sateenkaaria:
Photo: AnnekaPhoto: Anneka
Käveltiin Schlesische Strasselle Pizzeria La Romanticaan syömään. Tällä kertaa otin ah aina niin taivaallisen Scaloppi Spinachin sijasta merellisen risoton. Ei olisi kannattanut - oli vähän mitäänsanomattoman makuista ja tomaattipohjaista. Vähän kuin ketsuppia ja riisiä. Sen siitä saa kun koittaa joskus jotain uutta koittaa.


Lisää E
Sekin oli kiva päivä se. Seuraavana tytöt lähtivätkin takaisin kohti Suomea :/ Sen jälkeen olen ahkerasti harjoitellut biisejä, jotka abouttiarallaa osaan nyt ulkoa, mikä on ihan hyvä, kun parin viikon päästä pitäisi jo olla lavalla esiintymässä. Olen myös jokusen illan vääntänyt itselleni portfoliota, kun taidan sittenkin hakea opiskelemaan muotisuunnittelua. Eilen oli viimeinen B2-saksa koulupäivä. Koetta en vielä ole tehnyt kun en tajunnut että siihen olisi ollut mahdollisuus kuun lopussa, ennen varsinaisen kurssin loppumista, mutta ehkä ilmoittaudun tämän kuun lopussa järjestettävään. Kuukauden verran haluaisin kuitenkin hengähtää, sulatella ja kertailla ennen mahdollista C1-kurssin aloittamista, vaikka opettaja sanoikin että se olisi tasoni. Na, mal gucken. Mitäs teille kuuluu? :)


Translation: After minigolf and little bit of raining it looked awesome outside: the air was great coloured and there were rainbows! The next day girls headed back to Finland :/ Ever since I've been training songs and building myself a portfolio. I decided that I'm still, after all, going to apply to schools to study fashion design. I also finished B2 German and now the next step would be C1, but I think I could use a little breathing break before that. So, how are you? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>