maanantai 19. syyskuuta 2011Sarah & MarcReilu viikko sitten matkustettiin ringin (siis Ringbahnin) ulkopuolelle (eli B-aluelle) juhlistamaan kaveripariskunnan häitä. Kyseessä ei olleet mitkään perinteiset kirkkohäät, vaan pieni seremonia ja iloista seurustelua metsän siimeksessä!

S-Bahn oli ihan täynnä. Ihmettelin mihin kaikki ne ihmiset olivat oikein menossa ja kun kaikki jäivät pois meidän pysäkillämme, aloin miettiä, että kuinkahan isot bileet olisi oikein tulossa. Selvisi kuitenkin, että lähistöllä olisi jotkin suuret festarit ja jäätiin Mikon kanssa kahdestaan laiturille odottelemaan noutajaa.Sulhasen sisko tuli vastaan ja pian porukkaan liittyi jokunen muukin. Kunhan oltiin saatu autokuljetukset sumplittua, ajettiin pikkumatkan päähän hääpaikalle. Siellä oli metsän keskellä, kahden junaradan välissä aivan ihastuttava tupa hevosineen kaikkineen. Vähän hääjärjestelyitä oli vielä ilmassa, mutta kivalta näytti muuten ja siinä odotellessa sitten avattiin kaljahanat ja sipsipussit, kun netin toimivuus taisi olla vähän vaakalaudalla (morsian on Amerikasta ja sulhanen Espanjasta - häät streamattiin sukulaisille ja ystäville jotka eivät päässeet paikalle).
Ideana oli että jokainen toi jotain syömistä, mikä minusta oli vallan hieno idea hääjuhlaan. Tylsää että joku maksaa itsensä kipeäksi muiden syöttämisestä. Itse tein keskiaikaisen reseptin mukaan täytettyjä herkkusieniä, jotka kyllä saavuttivat huikean suosion. Lisäksi tein hunajassa ja soijassa freesattuja porkkanatikkuja, koska luin hunajaporkkanoidenkin olevan keskiajan herkku.


Ihka oikea kimonoSeremoniassa astuttiin kaikki piiriin, jossa puhuteltiin ilmansuuntien henkiä. Mielenkiintoinen ja taianomainenkin tapahtuma.


(No meni vähän photoshoppailut överiksi, enkä enää voinut pelastaa kun tallensin päälle enkä jaksanut lähteä metsästämään alkuperäistä kuvaa toiselta koneelta, että sori nyt vaan...)
Seremonian jälkeen aurinko tuli esiin!


Photo: MikkoNuo lapset olivat kyllä kovia leikkimään hevosleikkejä, huh! Aurinko laski ja siirryttiin kynttilänvaloon. Siinä hämäränhetkellä oli muutamia musiikkiesityksiä. Juotiin hunajaviiniä, kuunneltiin musiikkia ja seurusteltiin miltei aamuun saakka me muutamat.
Kimppukin heitettiin ja sen joku jopa nappasi vaikka oli tosi pimeää :D


Saatiin kyllä odotella metroa tovi, mutta lopulta päästiin kyytiin. Junassa törmättiin yllättäen Villeen, joka oli ollut festareilla. Niin ja sieltä junalaiturilta löydettiin hieno ja monikäyttöinen käsi.
Translation: Pictures of a very special and magical wedding of Marc and Sarah. What a great party!

2 kommenttia :

  1. Kivan näköiset bileet :)

    Eksyin hupsistarallaa-blogin kautta tänne kurkkimaan :)

    VastaaPoista
  2. Olikin varsin kivaa. :) Tervetuloa kurkkimaan! :))

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>