tiistai 20. syyskuuta 2011Nice shorts that fit perfectly and can be worn with everything


Tuossa oikeanpuoleisessa palkissa mulla vielä muutama päivä sitten luki hankintalistalla kivat shortsit, jotka istuisi hyvin ja niitä voisi käyttää paitsi sellaisenaan, myös pitkien paitojen ja toppien alla. Sellaiset löytyi Zarasta.


Oi miten hienot ne on! Ja kaiken lisäksi mukavat! Tuo materiaali on tosi miellyttävää, farkkuakangasta kai jotenkin käsitelty niin että siinä on sellainen ohut pehmeä nahkamainen pinta. Hintaa tuli tosin aika paljon, 30 e, mutta nuo nyt vaan sattui olemaan täydelliset ja sitä mitä etsinkin, sitä paitsi ne on vähän persoonallisetkin, kun sattui nappi puuttumaan tuosta kappaleesta joka oli ainoa kokoaan, ja sain sitten kotona ommella oman napin niihin :) Oikeastaan olisin halunnut sovittaa vielä kokoa pienempää, mutta eipä ollut tarjolla. Toisaalta minusta shortsien pitääkin olla mielummin vähän isot kuin tiukat.

Olin suunnitellut yllä olevaa asua lauantai-illan bileisiin, mutta siinä illan mittaa aloin kikkailemaan:


Kävinkin vielä suihkussa, jonka jälkeen meikkasin silmät hopeansävyisesti ja lätkäsin poskeen irtotatskan :D


(Kyllä ne ripset siitä pikkuhiljaa kasvaa...) Tuo kukkanen tuntui kaipaavan jotain kaverikseen ja niinpä taiteilin peruskiekurat silmiin vielä.


Vaihdoin villasukat toisiin.


Hain toppiin vähän muotoa mustalla narulla.


Lisäsin ranteeseen tavaraa.


Kehittelin hiuksiin kahden ponnarin kampauksen ja vaihdoin kaulakorun toiseen.


Kaiken tämän jälkeen otin vielä liian monta asukuvaa...Translation: I found the shorts I was looking for! They're cool, black, fit well and can be also worn under long tops! I was thinking of wearing that look of the first picture to a party on Saturday night, but then I ended up editing it a bit... :)

2 kommenttia :

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>