lauantai 17. syyskuuta 2011Luvly


Sain Gesiltä tällaisen ruusuisen blogitunnustuksen:Paljosti kiitoksia! :) Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle, joten here we go:


1. Lempiruoka: Ei ole mitään tiettyä, hmm, jokin tuoreista raaka-aineista rakkaudella valmistettu herkku. Ei voi mennä pahasti pieleen, jos käyttää sieniä, juustoja, pähkinöitä ja/tai chiliä, oli siinä ympärillä sitten lihaa tai kasvista (mutta kasviksia pitää olla silti!). Tykkään mausteisesta ruuasta. Meksikolainen (oma tekemä) ja thaikku ainakin iskee, mutta lähinnä itse ainakin tulee harrastettua sellaista multikulti-kokkailua.

2. Lempimakeiseni: Pienenä olin hirveä sokerihiiri, mutta nykyään en oikein piittaa makeasta, enkä kyllä mistään naksuistakaan. Intohimoni on rehellinen hyvä ruoka! ahh! Jos nyt jotain pitäisi valita, niin varmaan joku suklaa, daim esim, tai jäätelö, jos se makeiseksi lasketaan. Kaikki pelkkiä lisäaineita sisältävät hedelmäkarkit on kaikista kamalinta moskaa hyi!

3. Lempiluettavani: Trendiä on aika kiva lueskella. Oon tosi huono lukemaan kirjoja nykyään, mutta lempikirjani olen lukenut kahdesti ja nyt koitan lukea sitä saksaksi. Boris Vian - Päivien kuohu, oih! Joo blogeja on kanssa kiva lukea, joskus uppoudun lukemaan omaani ties kuinka pitkäksi aikaa :D On kiva palautella mieleen mitä sitä on vaikka vuosi sitten tullut tehtyä.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: No se vähän riippuu. Kaikki on kivaa, alussa etenkin. En varmaan ikinä voisi vaikka neuloa jotain simppeliä harmaata täkkiä, koska on kiva että on vaihtelua, eikä homma kestä ikuisuuksia ja että voi katsella kivoja värejä. Virkatessa mua alkaa joskus koskemaan ranteeseen ja sormen sivuun, teen ehkä jotain väärin. Ompeleminen on kivaa jos on hyvä ja yhteistyöhaluinen kone. Liimaamisessa oon tosi huono :( Ehkä mieluisin on siis kokeilla jotain ihan uutta.

5. Lempielokuva: Across the Universe, The Snowman, Requiem for a dream, Barbarella, Pocahontas, Little Mermaid, Fight Club, Black Swan, Alice in Wonderland, Bad Boy Bubby, Jacob's Ladder, The Fountain... Noin nopsaa fb:stä kopsattuna. Kaksi ekaa on kyllä ylitse muiden. Mainittakoon vielä että oon tosi huono katsomaan leffoja. Muhun vetoaa enemmän nuo sarjat :)


Haastan seuraavat bloggaajat (en nyt millään muista joko tämä on kyseisissä blogeissa vilahtanut, mutta haastan silti, koska haluan!)

Mume
norsis

Roosa & Petra Ilona

3 kommenttia :

  1. Voi kiitos, tämä on kiva haaste. Tulen noutamaan ruusut tuota pikaa. ;)

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä :) Haeppas ennen kuin lakastuu :D

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>