perjantai 9. syyskuuta 2011Kissan pissa


Sunnuntaina oli poikkeuksellisesti kaupat auki, joten piipahdettiin Kapsun kanssa Neuköllnin Arcadeen vähän kattelemaan. New Yorkerista tarttui matkaan kiva alennuslöytö-toppi. Se on muuten tosi kiva toppi, mutta nuo puupalikat haisee epäilyttävältä, no suoraan sanottuna aikalailla kissankuselta. Mikähän siihen auttaisi. Oon koittanut tuulettaa vaatekappaletta ja pitänyt parvekkeella pari yötä, mutta ei ole tapahtunut mitään. Vinkkejä? Niin no pesua en tietty ole vielä koittanut, juu...

Translation: I bought a nice, discounted top from New Yorker. It is very nice indeed, there's just one problem: those wooden parts smell like cat urine - not nice! Any tips what might help?

9 kommenttia :

 1. Kokeile etikkaa. Tässä muun muassa etikkavinkkejä: http://keskustelu.plaza.fi/ellit/koti/niksit-ja-vinkit/1430077/etikka/

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä ja linkistä! Pitääpäs koittaa toppiin ja siinä samalla varmaan muihinkin juttuihin, sen verran pätevältä tuntuu tuo etikka :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva mekko, sopii sulle ja sun hiuksiin älyhyvin piu<3

  VastaaPoista
 4. Niinno se on XL-kokoinen toppi (joihin oon tykästyny :D), mutta kiitos piu :))

  VastaaPoista
 5. Olin just itekki Saksassa piipahtamassa ja rakastuin New Yorkeriin ihan totaalisesti :D Miksei Suomessa ole?! Ostin sieltä yhen ihanan boleron mut oisin halunnu kaikkee muutaki :)

  VastaaPoista
 6. <3 mennään naimisiin sillä oot ihan mielettömän ihana tyttö! :*

  tykkään myös sun takuista ja toivon että omanikin näyttäisi joskus nuin muhkeilta ja valmiilta!

  VastaaPoista
 7. Sally Slander: Jostain luin että Helsinkiin saattaisi olla tulemassa :) Joo muhunkin jostain syystä tuo liike vetoaa, sieltä yleensä löytyy aina jotain kivaa ja mukavan boheemejakin juttuja vaikka on tuollainen ketjuliike. Niinjuu varmaan ne on ne parin euron rekit mitkä mut sinne aina vetää :))

  manekineko: vau mitä kehuja ja vielä kosintakin, kiitos vaan paljon!:D Katellaan. Takut tuskin koskaan tulee näyttämään riittävän muhkeilta saati valmiilta, siksi niihin silloin tällöin turhauduttuani kiinnitän jokuset irtopötköt. Kun iso tukka vaan on niin ihana!

  VastaaPoista
 8. Tota... jotkut puut nyt kertakaikkiaan haisee ihan kamalalle-opiskelen nääs puusepäksi ja verstaalla on jos jonkinmoista hajua.Luokkamme "suosikki" on eräs trooppinen puulaji joka haisee ihan pissan ja yrjön sekoitukselta.Yök.

  VastaaPoista
 9. Sepäs kiva, mulla on varmaan just tuota kyseistä trooppista puuta siinä sitten, heh.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>