keskiviikko 28. syyskuuta 2011Hello darkness my old friend


Perjantaina olisi ollut eräällä kaverilla varmasti kivat polttarit, mutta lukemattomista syistä en päässyt osallistumaan. Vaivoista valittaminen on toinen nimeni joten listataan nyt sitten: karseat selkäkivut, flunssainen olo med kurkkukipu, karseannäköinen leuka-suuseutu*, rahattomuus ja ystävän synttärit.

*Edellisenä iltana vähän koitin juoda teetä makuullani. Onnistuin sitten kaatamaan tulikuuman veden päälleni, niin että leuka ja huuli paloivat ja rintakehä alkoi punottaa. Itkin ja tuskailin pari tuntia siinä sitten kera jääpalojen ja kylmien pyyhkeiden, ja lopulta päätin sietää sen kivun kun vierottautuu kylmästä. Seuraavana päivänä kiva palovamma-rupirykelmä leuassa ja huulessa ja naarmuja rintakehässä.

Anyways, päätin siis pysytellä kotosalla, vaikka vietävästi harmittaakin kun en päässyt osallistumaan burleski-oppitunnille enkä edelleenkään ole ollut yksissäkään polttareissa. No, kutsuin sitten synttärisankarin, joka hänkin olisi kaupungille halunnut, meille illallistamaan. Mikon kanssa kokattiin oiva ateria ja minä väänsin vielä kakunkin.Saatiin UV-valo. Mikolla sattui olemaan UV-valokynä (normivalossa väritön) , mitä ruvettiin innoissamme testailemaan. Pitääkin joskus bileisiin tehdä hieno salameikki. Samoten pitää testailla vaatteitta ja kokeilla mitkä materiaalit hohtaa valossa.
Juotiin viiniä ja pelattiin korttia, kunnes tuli nukkumaanmenoaika. Ihan kiva, leppoisa perjantai oli se. Nyt voisin vaikka lukea vähän saksan kokeeseen mikä mulla on huomenna. En ole vielä avannutkaan kirjaa. Kyllähän se nyt läpi pitäisi mennä, mutta kiva olisi saada hyvä numerokin :)


Translation: Last Friday I had so many problems (back pain, sore throat, I had burnt my chin and lips with hot water (looked awful) and didn't have much money), so that I had to miss a great bachelorette party with burlesque lesson :( Instead I baked a cake and we made dinner to our friend who had birthday. Fooling around with black light and a black light pen, sipped wine and played cards. Very relaxed and nice Friday.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>