maanantai 26. syyskuuta 2011Fashion is your Passion


Ensi viikolla (5.-8.10.2011) on Voicen muotiviikko, missä olisi kyllä kiva pyörähtää. Jo siitäkin syystä, että Indiedaysin ständillä tulee olemaan kilpailu, jossa voi kuvatuttaa oman lookinsa ammattikuvaajalla. Kilpailun voittaja saa matkan Pariisiin!

Valitettavasti Suomen matka ei kuitenkaan ole meikäläisellä nyt suunnitelmissa. Sen sijaan minulle annettiin mahdollisuus jakaa muutama lippu blogini kautta.Lippuja olisi jaossa 5 x 2 kpl avauspäivälle keskiviikolle, jolloin ohjelmassa on mm. Suomen Sähäkin Silmälasimalli -kilpailu, Finnish Avantgarden ja Reclaim the streetsin muotinäytökset sekä Anna Abreu. Lisätietoa löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Arvontaani voit osallistua olemalla yli 18-vuotias ja kommentoimalla tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen mitä haluaisit minun kuvaavan? Kysymysten perusteella teen valokuvapostaus vol. kakkosen.

Vastausaikaa on vain muutama päivä, torstaihin klo 24 asti. Vastaajien kesken arvon perjantaina viisi henkilöä (toivottavasti vastaajia on niin paljon :D), joihin otan sähköpostitse yhteyttä osoitetietoja tiedustellakseni, jotta 2 hengen liput pääsevät sitten ennen tapahtumaa perille :) Muistakaa siis laittaa kommenttiinne myös sähköpostioisoite!

Good luck & olkaahan luovia tuohon kysymykseen vastatessanne :)


Translation: If you wanna win entrance tickets to Voice Fashion Week in Finland on the next Wednesday, comment this entry by answering the question, what would you want me to photograph? Attach your e-mail addresse so that I can contact the 5 winners of the lottery.

6 kommenttia :

 1. Mitä ihmettä miten kukaan ei ole osallistunut?:D

  Taitaa tosin jäädä arvonta suorittamatta jos oon ainoa:DD
  Kuvausehdotuksena vaikkapa suosikkiasiasi kotoa!

  melissa.vataja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Totta kai arvon vaikka oliskin vain yksi osallistuja :) Haluutko sitten ne kaikki 10 lippua samantien? :DD

  VastaaPoista
 3. Tää nyt on aika tylsä idea, mutta olisi itse tykkään ihan superpaljon kotipostauksista! Kunnon kuvapläjäyksistä, missä esitellään koko koti! Toinen idea voisi olla kuva kotitalostasi/kadustasi - olisi kiva nähdä että minkälaisella alueella asustelet!

  neiti.u@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Jostain blogin uumenista pitäisi löytyä parin vuoden takaisia kotipostauksia, mutta ehkäpä voisin tehdä uusinnan :)

  VastaaPoista
 5. Haha kymmenen lippua kuulostais hyvältä, koko kaveriporukka vaan messiin! ;)

  VastaaPoista
 6. Let's see what I can do ;D Haasteellinen arvonta on nyt suoritettu - otan teihin molempiin huomenissa yhteyttä.

  VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>