maanantai 12. syyskuuta 2011Every day and every night


Pitkästä aikaa kävi semmoinen juttu, että unohdin avaimet kotiin. Oli lauantai-iltapäivä, olin juuri tullut soittotreeneistä ja saapunut Boxhagener Platzille, jossa piti olla pirate dance -open air, mutta ei ollutkaan, treffaamaan Johannaa, Kapsua ja Jania, kun Mikko soitti mulle että näin oli päässyt käymään. Mikko oli itse lähdössä töihin, joissa luultavasti venyisi aamuun asti. Ehdotin että Mikko olisi heittänyt avaimet naapureille, mutta koska he olisivat illalla lähdössä kaikki jonnekin, otti Mikko avaimet mukaansa. Olisin voinut ihan hyvin ajella hakemaan ne, mutta koska mulla sattui olemaan silloin vähän huippaava huono olo, jolloin U-Bahn on kamalin paikka olla, en siis oikein kyennyt avainten noutoa suorittamaan. En myöskään halunnut olla yksin, joten päädyin Katrille ja Janille yökylään.Se oli kuuma päivä (reilu viikko sitten). Asteita oli varmasti lähemmäs 30 ja oli kiva istuksia pitkästä aikaa nurmikolla paljain jaloin ja syödä tosi herkullista falafelia. Ei ollut oikein bilefiilis, joten hyvissä ajoin lähdettiin siis sisätiloihin katsomaan uusin Project Runway! Kävin kiskalta hakemassa pari mehujäätä ja yhden Bionaden. Tuo mansikkamehujää oli aika hämmentävän mansikkainen.

Vähän katseltiin myös vanhoja Modern Family -jaksoja. Minua alkoi väsyttää, jolloin kellahdin patjalle tarkkailemaan ympäristöä ja juomaan iltateetä kurkkukipuun.


Photo: Katri

Photo: Katri

Aamulla jatkoin keittiössä samaa puuhaa: makoilua, tarkkailua ja teen juomista.


Kyllä me siitä sitten liikkeellekin lähdettiin - haettiin avaimet Mikolta, joka edelleenkin oli videopuuhissa, ja koska oli ostelusunnuntai ja kaupat oli auki, pyörähdettiin siinä ostarilla vielä vähän shoppailemassa, ennen kuin suunnistin kohti kotia ja suihkua :)


Translation: I forgot my keys at home. Mikko had taken them with him to work, but because I was feeling too dizzy to travel with U-Bahn (also didn't want to be alone) I ended up sleeping at Katri's place. It was nice. We watched Project Runway and I ate two popsicles. Next day afternoon I felt better to travel towards the keys. It happened to be shopping Sunday, when most shops are open, so we decided to go to the mall with Katri. After that I headed back to home and shower! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>