maanantai 5. syyskuuta 2011Enkä minä ole ainoa joka täällä valvoo


Meitä on hemmoteltu hienoilla viikonloppusäillä. Toissaviikonloppu alkoi kivasti kuumalla perjantailla. Mukava vähän kesäänkin saada kosketusta.Hypättiin pyörien selkään ja poljettiin nauttimaan auringonpaahteesta joelle. Juotiin bisset ja jatkettiin matkaa kohti elektroniikkakauppoja. Treffaattiin Katri ja käytiin ostamassa discopallolle lamppu - seuraavana päivänä kuitenkin kun oli kotibileet meillä tiedossa.Vihdoin onnistuneiden kauppojen kunniaksi piipahdettiin vielä Tiergarteniin virvokkeille. Olin ajatellut ostavani jonkun colajuoman, mutta sitten silmäni bongasivat joulun makuisen Club Maten Winter Edition -erikoisjuoman. Haha! Tykkään olla aina niin ajankohtainen. Hmm, oikeasti se kyllä tuoksui piparille ja glögille, mutta maistui rusinalta.

Kapsu lähti valmistamaan vihdoin kotiin saapuvalle miehelleen herkkuillallista, me Mikon kanssa jatkettiin matkaa kohti Mauerparkia moikkaamaan yhtä tuttua suomipoikaa ja tutustumaan kahteen uuteen.Matkalla pysähdyttiin syömään Kastanienalleella paikkaan, josta Mikko on aikaisemmin ottanut cheese-chiliburgerin ja aina kehunut mukavaa tulisuutta, mutta jostain syystä mua ei ole kai huvittanut maistaa koskaan, en ainakaan muista. Nyt otin cheese-chilihodarin, ja hitto olipa kyllä hyvää ja ihan mieltsin ihanan tulista, mikä on meikäläisen tapauksessa harvinainen kokemus, kun tykkään kuitenkin juoda tabascoakin suoraan pullosta. Kyseessä muuten talon chilikastike, että sitäpä ei muualta saakaan.Siellähän ne Oulun pojat oli Mauerparkin seiniä töhrimässä.


Edellisen päivän tuotoksia.Valojen sammuttua pyöräiltiin takaisin kotiin. Seuraavana päivänä oli ne pirskeet. Meinasi iskeä paniikki päälle kun tajusin että olin laittanut facebook kutsuun kellonajaksi klo 20 enkä ollut siihen aikaan vielä ollenkaan valmis, kun aikaa oli vierähtänyt iltapäivän soittotreeneissäkin. No, onneksi kukaan ei tullut niin aikaisin :D
Bileet eivät olleet omasta mielestäni niin energiset kuin yleensä. Moni, joka oli sanonut tulevansa, ei saapunut paikalle. Joidenkin piti lähteä toisiin bileisiin. Tanssilattia ei oikein syttynyt, vaikka todistettaasti vähän välillä tanssahdeltiinkin. Luulenpa että chilliin meninkiin vaikuttii ilmakin. Edellinen päivä oli ollut niin hiostava, että nyt porukka halusi ottaa rennosti ja rupatella vaan, mikä oli ihan virkistävää kyllä :)Laitoin Alicelle tekoripset, kun aikalailla kaipaan harjoittelua siinä. Itselleen on ihan mahdoton laittaa. No, kyllä ne sitten lopulta sain pelkäämättömän vapaaehtoisen silmiin kivasti, kunhan hän vaan makasi sängyllä :D Sormet jäi vähän liimaisiksi mutta mission completed!Tulihan se aamukin sieltä sitten tuttuun tapaan. Fiilisteltiin meidän huoneessa parhaita biisejä ja aamuaurinkoa ja juotiin vikat bisset.
Jotkut oli nukkuneetkin, hee. Viimeiset hetket ennen nukkumaanmenoa vietettiin vielä meidän nykyisen ex-kämppiksen kanssa, kenen läksijäisbileet nuo vähän niinkuin olivat.


Photo: Björn

Photo: Björn

Photo: Björn


Ett' silviisii. Nyt meillä on muuten koira täällä uutena asukkina. Että sekin on aika jännää...


Translation: Berlin has had nice weather during the last weekends! Week ago we were bicycling around Berlin on Friday: bought a lamp for our discoball, drank some winter edition Club-Mate in Tiergarten :D, ate the best chilisauce (with cheese-hotdog and cheese-burger) in Kastanienallee, meat Finnish guys at Mauerpark, where they were doing some graffitis. Next day we had a WG-Party, which was nice but just not that energitic as usual: not so many people and also not that much (crazy) dancing which is a bit pity, but it was nice to just chat with people for a change.

2 kommenttia :

  1. Aww, kuvia koirasta! :> Onko teidän oma vai vain hoidossa?

    VastaaPoista
  2. Se on meidän uuden kämppiksen. Ihan kiva, sympaattinen ja rauhallinen tapaus, kun on vähän vanhempi, iso koira. Ei siinä muuten mitään, mutta kun se haisee :(

    VastaaPoista

Tee mun päivä ja jätä kommentti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
>